Δευτέρα, 11 Αυγούστου, 2025

Οι viral Τσουβέλας και Χαραλαμπούδη έρχονται στην TV με το «ΤΟΤΕ VS...

Τα δυο αστέρια του Instagram και των κοινωνικών μέσων...

Η Γερονικολού με… παιχνιδιάρικη διάθεση πάνω στο φουσκωτό της

Ανέβηκε στο ολοκαίνουργιο, ξεχωριστό φουσκωτό της και απόλαυσε τη...

Σοφία Παπάζογλου: Η λαϊκή τραγουδίστρια μιλάει για τις θρυλικές συνεργασίες της

Φωνάρα, αυθεντική, χαμηλών τόνων και με μεγάλη εμπειρία στο...

Πώς η Ντενίση έχασε την ευκαιρία να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη...

Μέσα από τα χέρια της φαίνεται πως έχασε η...

Ολοταχώς για διπλό μεταγραφικό «ναυάγιο» ο Ολυμπιακός

Προς «ναυάγιο» οδεύουν δύο μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού

Προς «ναυάγιο» οδεύουν δύο μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον 33χρονο μέσο Γκιγιόμ Ζιλέ και τον 30χρονο επιθετικό Εμανουέλ Εμενίκε (φωτό). Στον πρώτο είχε κατατεθεί, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, από τους Πειραιώτες πρόταση συμβολαίου διάρκειας δύο ετών, ωστόσο χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Ναντ Φρανκ Κιτά ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι ο Βέλγος δεν πωλείται. «Ο Γκιγιόμ Ζιλέ είναι περιζήτητος. Είναι κολόνα της ομάδας, δεν είναι προς πώληση και θα είναι εδώ και την επόμενη σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά την περίπτωση του Εμενίκε, όπως όλα δείχνουν, παίρνει και αυτή αρνητική τροπή. Εκεί που οι συζητήσεις του Νιγηριανού με τους πρωταθλητές Ελλάδος φαίνονταν ότι ήταν σε προχωρημένο επίπεδο, δημοσίευμα του τουρκικού δικτύου NTV Spor ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» εγκαταλείπουν την υπόθεση του επιθετικού της Φενερμπαχτσέ.

Εναλλακτική

Μια εναλλακτική περίπτωση για τη θέση του φορ είναι αυτή του Ντούγε Τσοπ. Ο 27χρονος Κροάτης, που αγωνίστηκε πέρυσι στη Σπόρτινγκ Χιχόν (31 συμμ. / 9 γκολ) ως δανεικός από την Κάλιαρι, προτάθηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στον πειραϊκό σύλλογο και η περίπτωσή του εξετάζεται. Εν τω μεταξύ, ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού Οτζίτζα Οφόε δήλωσε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στις προπονήσεις της Λέγκια, στέλνοντας έτσι μήνυμα παραμονής στον πολωνικό σύλλογο.

Αντίθετα, ο 27χρονος εξτρέμ της Γρανάδα Καρσελά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να έρθει στο Λιμάνι και κάθε ημέρα που περνά πλησιάζει όλο και πιο πολύ. Τέλος, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα πάει ως δανεικός στη Νότιγχαμ, ενώ ο πρώην επιθετικός των Πειραιωτών Καρντόσο επέστρεψε στην Παραγουάη για λογαριασμό της Λιμπερτάδ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα Σαμαρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός της...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Μαρίνα Σταυράκη: Βασίλισσα των φίλτρων η πρώην κυρία Πατούλη!

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος Γιώργου Πατούλη, μπορεί να...

Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης: O Ελληνας που ταΐζει «χρυσό» μπέργκερ βασιλιάδες

Ο Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης δεν είναι απλώς ένας σεφ. Είναι...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας...

Η Μελίνα Νικολαΐδη έπαθε… Ντάλια

Ταλέντo από τα λίγα είναι τελικά η όμορφη κόρη...