Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

στην αθήνα ο εμενίκε

Ο Νιγηριανός φορ έρχεται σήμερα για εξετάσεις! Ο Ολυμπιακός μια ανάσα από τον Καρσελά

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Πολύ κοντά σε δύο σημαντικές μεταγραφές βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Εμανουέλ Εμενίκε και Καρσελά να είναι προ των πυλών.

Ο Νιγηριανός φορ, που κόπηκε από την προετοιμασία της Φενερμπαχτσέ, αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην Αθήνα, ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα υπογράψει στον Ολυμπιακό. Στις τάξεις του πειραϊκού συλλόγου, ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι, τηρώντας σιγή ιχθύος, αλλά στην Τουρκία κάνουν λόγο για «κλεισμένη» μεταγραφή, το ποσό της οποίας θα ανέρχεται σε πάνω από 2.000.000 ευρώ.

Οσον αφορά την περίπτωση του Καρσελά, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Μαροκινό εξτρέμ της Γρανάδα, οι συζητήσεις με την οποία είναι σε εξέλιξη και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Ακόμη, ορισμένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση, εξαιτίας της Μπενφίκας (η οποία τον είχε παραχωρήσει πέρσι στους Ισπανούς), ωστόσο τα όποια προβλήματα φαίνεται πως θα ξεπεραστούν και στους Πειραιώτες αισιοδοξούν πως, αν όχι αύριο, που φεύγει η αποστολή για Βέλγιο, ως το τέλος της εβδομάδας ο Καρσελά θα έρθει στο Λιμάνι. Εν τω μεταξύ, η υπόθεση του διακαούς πόθου του Ολυμπιακού Οτζίτζα-Οφόε δεν είχε θετική κατάληξη, αφού ο Βέλγος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην Κρασνοντάρ.

Δεν έδιναν

Οι Ρώσοι πλήρωσαν υπεραξία και, δίνοντας το ποσό των 4.000.000 ευρώ στη Λέγκια, πήραν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, του οποίου οι ετήσιες αποδοχές εκτοξεύτηκαν από τα 600.000 ευρώ στο 1.500.000 ευρώ! Χρήματα που -όπως γίνεται αντιληπτό- οι Πειραιώτες δεν ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν. Τέλος, γαλλικά μέσα ανέφεραν πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του 21χρονου κεντρικού μέσου Ολιβιέ Κεμέν (αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στη Β’ Γαλλίας με την Αζαξιό), ο οποίος ανήκει στη Λιόν, το συμβόλαιο με την οποία τελειώνει τον Ιούνιο του 2019, ενώ η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κυμαίνεται περίπου στο 1.000.000 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...