«Σε αναμονή απαντήσεων»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τα μεταγραφικά και επανέλαβε ότι φέτος ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος

Από τον
Γιώργο Σηφάκη 

Τρεις τουλάχιστον μεταγραφές πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατά την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αποκάλυψε τα θέλω του. «Υπάρχουν αρκετά κενά που πρέπει να συμπληρωθούν στην ομάδα.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν πολλά, αλλά προσπαθούμε να κινηθούμε μεταγραφικά. Μας έχουν φύγει έξι παίκτες ενδεκάδας. Ελπίζω σύντομα να έρθουν νέοι παίκτες και να ενισχύσουν την ομάδα. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις παίκτες για να καλύψουμε τα κενά του Μπεργκ, του Κλωναρίδη και του Εμποκού. Εχουμε βρει κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις, κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχουν γίνει επαφές και περιμένουμε τις απαντήσεις. Ελπίζω μέσα στις επόμενες ημέρες να προχωρήσουν μια δυο περιπτώσεις» τόνισε αρχικά.

Αναφορικά με την απόφασή του να πάρει μαζί τους «κομμένους», δήλωσε: «Αυτό είναι κάτι που ξεκινήσαμε από πέρυσι. Τα παιδιά θα έρθουν μαζί μας. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να βρεθεί μία λύση, προκειμένου να λύσουμε τη συνεργασία μας. Ομως, όσο βρίσκονται στην ομάδα είναι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και υπολογίζονται κανονικά».

Αισιόδοξος

Αναφορικά με τη δήλωσή του ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος από πέρυσι, τόνισε: «Η συγκεκριμένη αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός ότι θα βρούμε καλούς παίκτες, αλλά και ότι με τα παιδιά που έχουν μείνει γνωριζόμαστε καλύτερα. Θεωρώ ότι θα τα πάμε καλύτερα. Με γνωρίζουν καλύτερα, τους γνωρίζω καλύτερα, οπότε είναι λογικό να είμαι αισιόδοξος. Αν δεν είμαι εγώ αισιόδοξος, ποιος πρέπει να είναι;»

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» βρίσκονται από χθες στο Irene Sportclub και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προσπαθήσει το προσεχές διάστημα να βάλει τις βάσεις για τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την άλλη, ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με την κινεζική Λιαονίνγκ. Αντίθετα, στη Νιμ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ενώ στην Κορτράικ και τυπικά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...