Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Οχι σε πλέι οφ

Οι τέσσερις μεγάλοι θέλουν την κατάργησή τους! Αρνητικά το βλέπουν στη Nova

Κατάργηση των πλέι οφ! Αυτή είναι η επιθυμία των τεσσάρων μεγάλων της Σούπερ Λίγκας, εν όψει του νέου πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 19 Αυγούστου.

Η ιδέα της κατάργησης της συγκεκριμένης διαδικασίας έπεσε στο τραπέζι από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού και υποστηρίχθηκε από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μάλιστα, συστάθηκε επιτροπή, αποτελούμενη από τέσσερις εκπροσώπους του Big-4, συν ακόμη έναν από τους υπόλοιπους 12 συλλόγους, προκειμένου να έχει συνάντηση τη Δευτέρα με τους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού.

Το ενδεχόμενο μη διεξαγωγής των πλέι οφ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν το βλέπουν θετικά στη Nova, επιθυμώντας μάλιστα ο πρωταθλητής να αναδεικνύεται μέσω του μίνι πρωταθλήματος, αλλά και να ψηφιστεί η μείωση των ομάδων σε 14 (για τη σεζόν 2018-19). Παράλληλα το συνδρομητικό κανάλι πιέζει για μείωση της τάξεως του 18% στο υπάρχον συμβόλαιο με τη Λίγκα. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, υποστήριξε πως «πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Εμείς χωρίς τη Nova δεν μπορούμε να υπάρξουμε, αλλά και η Nova χωρίς εμάς. Θέλουμε να βοηθήσουμε και από τη στιγμή που ο βασικός χρηματοδότης θέλει να τον ελαφρύνουμε, μπήκαμε σε μια συζήτηση για να γίνει αυτό. Εγώ προσωπικά δεν είμαι άνθρωπος των άκρων και θεωρώ ότι πρέπει να βρούμε τη λύση και να προχωρήσουμε μπροστά. Γιατί και η Nova δεν θέλει ένα πρωτάθλημα που δεν θα είναι ανταγωνιστικό. Αν θέλουμε ένα πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων και η ψαλίδα να είναι τεράστια, τότε θα έχουμε ένα πρωτάθλημα της πλάκας και αυτό δεν βοηθάει ούτε τον τηλεοπτικό πάροχο».

Εχουν γίνει επαφές

Βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη του πρωταθλήματος -σε περίπτωση που υπάρξει οριστική ρήξη με τη Nova- είναι αρκετοί και ήδη έχουν γίνει συζητήσεις. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα πράγματα βρίσκονται σε οριακό σημείο και η συνάντηση, τη Δευτέρα, των εκπροσώπων του συνεταιρισμού με τους ανθρώπους της Nova είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

H Επιτροπή Εφέσεων εξαφάνισε την ποινή των «ερυθρολεύκων»

Με μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως γιατί Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ «κουβαλούν» ποινές κεκλεισμένων των θυρών από πέρσι, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος 2017-18. Βέβαια, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, λίγο πριν από τη χθεσινή κλήρωση, έκανε τα… μαγικά της και εξαφάνισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στον Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά!

Χωρίς οπαδούς

Μετά την απόφαση αυτή, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα δώσουν δύο παιχνίδια, κόντρα στην ΑΕΛ την 1η αγωνιστική και ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης την 4η, χωρίς παρουσία φιλάθλων στο γήπεδό τους. Η ΑΕΚ δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της απέναντι σε Παναιτωλικό (1η αγωνιστική), ΑΕΛ (3η αγωνιστική) και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την 5η αγωνιστική. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί μόνο στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό δίχως κόσμο στη Λεωφόρο. Οσον αφορά τον τιμωρημένο με 7 αγωνιστικές ΠΑΟΚ, θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί σε άδεια Τούμπα σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας ματς του πρώτου γύρου. Εκτός απροόπτου όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει τον 12ο παίκτη στο πλευρό του στη μάχη με τον Παναθηναϊκό (14η), αφού θα έχει δώσει τουλάχιστον έναν αγώνα Κυπέλλου εντός έδρας. Τα υπόλοιπα ντέρμπι: 8η Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, 9η Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, 10η ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, 11η Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...