Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η παγίδα και η αρκούδα!

Με την Παρτιζάν θα δοκιμαστεί ο Ολυμπιακός, στα βαθιά η ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Με την Παρτιζάν θα δοκιμαστεί ο Ολυμπιακός, στα βαθιά η ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ
Γιουρόπα Λιγκ: Περνάνε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, μπορεί να πάρει την πρόκριση ο Πανιώνιος Από τον
Χάρη Δάντση

Επικίνδυνη αποστολή, όπως όλα δείχνουν, θα έχει ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σαφώς δυσκολότερο έργο θα έχει στην ίδια φάση της διοργάνωσης η ΑΕΚ.

qrtqrtrtΟι πρωταθλητές Ελλάδος ήταν στους ισχυρούς στη διαδικασία της κλήρωσης που διεξήχθη χθες στη Νιόν και κατά πάσα πιθανότητα θα βρουν στον δρόμο τους την Παρτιζάν Βελιγραδίου, που έχει πάρει σκορ πρόκρισης με 2-0 απέναντι στην Μπούντουτσνοστ.

Ασφαλώς και η σερβική ομάδα είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι (παραχώρησε, μεταξύ άλλων, τον 20χρονο στόπερ Νίκολα Μιλένκοβιτς αντί 5.100.000 ευρώ στη Φιορεντίνα), όμως μια επίσκεψη στο Βελιγράδι κρύβει πάντα παγίδες.

Ο αντίπαλος της πειραϊκής ομάδας θα οριστικοποιηθεί μετά τον αγώνα ρεβάνς που θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα στο Μαυροβούνιο. Οποια από τις Παρτιζάν ή Μπούντουτσνοστ είναι, το πρώτο παιχνίδι θα το δώσουν εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» στις 25 ή 26 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για το διήμερο 1 ή 2 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, όντας στο γκρουπ των ανίσχυρων, θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πέρα από την εμπειρία και τους ποιοτικούς παίκτες (Ακινφέεβ, Βασίλι και Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Τζαγκόεβ) που διαθέτει η «ομάδα του στρατού», είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά, αφού ξεκινά σήμερα τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

«Οποιος αντίπαλος και να ήταν, θα ήταν δύσκολος. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε στον αντίπαλό μας ότι θα είμαστε κι εμείς δυνατοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι το πρωτάθλημα στη Ρωσία ξεκινάει πολύ νωρίτερα από τα υπόλοιπα στην Ευρώπη. Και όταν για εμάς θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, ήδη ο αντίπαλος θα έχει παίξει τρία τέσσερα παιχνίδια. Η λύση είναι πλέον τα φιλικά παιχνίδια να τα αντιμετωπίζουμε και να βάζουμε την ίδια ένταση σαν να ήταν επίσημο παιχνίδι, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Μόσχας να είμαστε έτοιμοι» δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Το πρώτο ματς είναι στο ΟΑΚΑ, στις 25 ή 26 Ιουλίου, και το δεύτερο στη Μόσχα, 1 ή 2 Αυγούστου.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Γιουρόπα Λιγκ: Περνάνε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, μπορεί να πάρει την πρόκριση ο Πανιώνιος

Κλήρωση στα μέτρα τους για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, θα το παλέψει ο Πανιώνιος (εφόσον προκριθεί) στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Καμπάλα – Γιαγκελόνια. Προβάδισμα πρόκρισης έχουν οι Πολωνοί, μετά το 1-1 στο Μπακού.

rfea4tg 2Οι «πράσινοι» του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έχουν να φοβούνται καμία από τις δύο και οι… μνήμες από τον προπέρσινο οδυνηρό αποκλεισμό που υπέστησαν από τους Αζέρους μπορεί να τους ωφελήσει για να μην την ξαναπατήσουν.

Θυμίζουμε ότι οι Πολωνοί, στην πρώτη τους ευρωπαϊκή συμμετοχή, τη σεζόν 2010-2011, είχαν αποκλειστεί από τον Αρη. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσγειώθηκε στα μαλακά, αφού θα βρει απέναντί του την Ολιμπίκ Ντόνετσκ που ιδρύθηκε μόλις το 2001! Η ουκρανική ομάδα δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, πέρυσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση και θεωρείται σχετικά εύκολος αντίπαλος.

Στα συν και το γεγονός ότι ο επαναληπτικός θα δοθεί στην Τούμπα. Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. «Θα μπορούσε να είναι και χειρότερη η κλήρωση. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο. Θα είμαστε έτοιμοι» τόνισε.

Τέλος, ο Πανιώνιος, εφόσον σφραγίσει (έχει το προβάδισμα με 2-0) την πρόκριση επί της Γκόριτσα στη Σλοβενία, θα βρει στον δρόμο του τη νικήτρια του Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρέικιαβικ. Στο πρώτο ματς οι Ισραηλινοί, που έχουν τεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, κέρδισαν 3-1 και είναι ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση.

Οσον αφορά τις κυπριακές ομάδες, με την προϋπόθεση ότι θα προκριθούν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, ο Απόλλων Λεμεσού θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Αμπερντίν / Σιρόκι, η ΑΕΚ Λάρνακας με τον νικητή του ζευγαριού Ραμποτνίτσκι / Ντιναμό Μινσκ και η Α.Ε. Λεμεσού με την Αούστρια Βιένης.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 27 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 3 Αυγούστου.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...