Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Συνθετικά μωρά με κούριερ

Δυστοπικά σενάρια για «συνθετικά μωρά» που θα κατασκευάζονται -κυριολεκτικά- κατά παραγγελία μέσα σε ένα εργαστήριο ανοίγει νέο επιστημονικό

«Grand Hotel»: Φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ

Το «Grand Hotel» συνεχίζει τη νέα σεζόν με νέα ανατρεπτικά επεισόδια.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Παναγία της Τήνου για το τάμα της

Εκεί όπου βαπτίστηκε άναψε λαμπάδα χθες η υπουργός Τουρισμού!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το τρυφερό μήνυμα για τη μητέρα της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πόσταρε φωτογραφία με τη μητέρα της και έγραψε δυο λόγια για να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Εχει ακόμα δρόμο

Ο Ολυμπιακός έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1)

Από τον
Χάρη Δάντση

Εχει δρόμο ακόμα να διανύσει μέχρι να βρεθεί στα… αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» στη χθεσινή πρόβα τζενεράλε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έμειναν στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δείχνοντας ότι θέλουν δουλειά ακόμη εν όψει των μαχών με την Παρτιζάν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Η ομάδα του Πειραιά έδειξε ότι διαθέτει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θετικός στο ντεμπούτο του ο Σέρβος στόπερ Βούκοβιτς, που αγωνίστηκε βασικός, ενώ βελτιωμένος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης φάνηκε ο Εμενίκε (αγωνίστηκε για 45 λεπτά). Καλή εμφάνιση κι από τους Καπίνο, Ρομαό, Φορτούνη, Μάριν και Καρσελά, που «απάντησε» στο 55′ στο (εντυπωσιακό) τέρμα που σημείωσε ο Μανιάς στο 28′. Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Χάσι: Kαπίνο, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Πάρντο, Μάριν και Εμενίκε.

Την Τρίτη με Παρτιζάν

Οπως ενημέρωσε η UEFA, το πρώτο παιχνίδι ενάντια στην Παρτιζάν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (21.45) στο Βελιγράδι, ενώ ο αγώνας ρεβάνς την Τετάρτη 2 Αυγούστου (21.45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αν και προέχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή τα προκριματικά, ο Γκιγιόμ Ζιλέ επανήλθε μόνος του στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα.

Ο Βέλγος «κόφτης» δείχνει να είναι σίγουρος για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, αν κρίνει κανείς από τον τρόπο που απάντησε σε ένα ποστ του Νταβίντ Στέεγκεν, υπεύθυνου επικοινωνίας της Αντερλεχτ, στο Instagram. Ο Στέεγκεν ανέβασε μια φωτογραφία από την πλατεία Αριστοτέλους και συγκεκριμένα από έναν τοίχο που έγραφε «1926 ΠΑΟΚ».

«Σταμάτα με τον ΠΑΟΚ, Νταβίντ. Σύντομα θα πρέπει να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό» ήταν η αντίδραση του Ζιλέ!

Θέμα χρόνου, όπως όλα δείχνουν, η μετακίνηση του Μανουέλ Ντα Κόστα στην Μπασακσεχίρ. Σύμφωνα με τους Τούρκους απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».
spot_img
spot_img