Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Θέλει δουλειά

Επηρεασμένη από την προετοιμασία, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 στην πρόβα τζενεράλε με τη Γάνδη

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών και φανερά επηρεασμένη από την προετοιμασία, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τη Γάνδη και έδειξε ότι θέλει πολλή δουλειά για τα δύο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή της μπάλας, δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ κυρίως από τα πλάγια και με ατομικές ενέργειες από τους Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο, αλλά η Γάνδη κατάφερε να σκοράρει το μοναδικό τέρμα του πρώτου ημιχρόνου στο 37′.

Ο Τσιγκρίνσκι έκανε λάθος γύρισμα προς τον Ανέστη σε σημείο όπου δεν ήταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, ο Σιλά έκλεψε την μπάλα, τη γύρισε στον επερχόμενο Αντριάσεβιτς, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα σε κενή εστία να κάνει το 1-0. Λίγο νωρίτερα, η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 35′ με τον Μπακάκη. Στην επανάληψη, ο Χιμένεθ έκανε πολλές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε, αλλά η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Αϊντάρεβιτς σούταρε, η μπάλα κόντραρε και πήγε προς τον Μάνταλο. Εκείνος την κατέβασε ωραία και σούταρε στην κενή εστία για να κάνει το 1-1 στο 74′.
Μάλιστα, η «Ενωση» στο 85′ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον Γιακουμάκη, όταν αυτός βρέθηκε ολομόναχος στο ύψος του πέναλτι, αλλά αστόχησε.

Πάντως, ο Χιμένεθ προβληματίζεται με τον Βίκτορα Κλωναρίδη, που έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, με πρόβλημα στον δεξιό αστράγαλο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης (57′ Γκάλο), Βράνιες (57′ Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι (84′ Τζανετόπουλος), Λόπες (57′ Βινίσιους), Σιμόες (57′ Αϊντάρεβιτς), Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος (75′ Πατίτο), Μάνταλος (75′ Αλμέιδα), Κλωναρίδης (40′ Τρίστασον), Λιβάια (46′ Γιακουμάκης).

Μελισσανίδης: «Φέτος είναι η χρονιά μας»

Το πρωτάθλημα ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης -που δεν μάσησε ούτε δευτερόλεπτο τα λόγια του-, λίγο πριν από την έναρξη του αγιασμού εν όψει της νέας χρονιάς:

«Η ομάδα έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Σας το λέω εγώ! Εχουμε την καλύτερη ομάδα» είπε ο ηγέτης της «Ενωσης», για να συνεχίσει: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να καλωσορίσω τους νέους ποδοσφαιριστές, που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα. Θέλω όλοι να βοηθήσετε ώστε να νιώσουν ωραία. Τους στόχους αυτής της ομάδας τούς γνωρίζετε όλοι, όπως και το μέγεθος του κλαμπ στο οποίο βρίσκεστε.

Η ομάδα μας έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια ιστορία της. Φέτος, όμως, είναι η χρονιά μας, αρκεί να το πιστέψουμε. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια! Τα πάντα μπορούμε να πετύχουμε! Και στην Ευρώπη μπορούμε να πάμε ψηλά».

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....