Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Tης έστησε παγίδα

Η ΑΕΚ πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα και έπεσε στα νύχια της «ρώσικης αρκούδας»(0-2)

Το εγχείρημα ήταν δύσκολο προτού καν ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης. Η ολοκλήρωση της πρώτης αναμέτρησης της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2-0 υπέρ των Ρώσων) στο ΟΑΚΑ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, πιστοποίησε ότι έγινε… βουνό!

Το πρόσημο της «κιτρινόμαυρης» προϊστορίας απέναντι σε ομάδες από τη Ρωσία δεν διαφοροποιήθηκε και παρέμεινε αρνητικό: δύο ισοπαλίες και πλέον οκτώ ήττες.

Η χθεσινοβραδινή έλαβε χώρα μπροστά σε σχεδόν 30.000 φιλάθλους, οι οποίοι έσπευσαν να γιορτάσουν την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (ύστερα από 10 χρόνια), αλλά και την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την «Αγια- Σοφιά».

Οχι, βέβαια, ότι η ΤΣΣΚΑ πρόβαλλε σαν… μπαμπούλας απέναντι στην ομάδα του Χιμένεθ. Εκμεταλλεύτηκε, ωστόσο, στο έπακρο και τις δύο καθυστερημένες αμυντικές αντιδράσεις της ελληνικής ομάδας: δύο λάθη, δύο στημένες φάσεις, άλλες τόσες κεφαλιές.

Αν χρειαστεί να βρούμε το… σημείο μηδέν της αναμέτρησης, δεν μπορεί να είναι άλλο από το 1-0, με «δράστη» τον Αλαν Τζαγκόεφ. Ηρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και… έκοψε τα πόδια των παικτών του Χιμένεθ.

Οι Ρώσοι είχαν φροντίσει να προειδοποιήσουν νωρίτερα (28′), με σύμμαχο την τύχη, αφού το μακρινό σουτ του Βέρνμπλουμ βρήκε στην πλάτη του Αϊντάρεβιτς και από εκεί στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ανέστη.

Ο,τι δεν κατάφερε ο Σουηδός αμυντικός σε εκείνο το σημείο το πέτυχε 28 λεπτά αργότερα, με γκολ-καρμπόν όπως εκείνο του Τζαγκόεφ, με κεφαλιά (56′).

«Πρέπει να προσπαθήσουμε, να έχουμε σεβασμό στο σήμα που φοράμε» επεσήμανε ο Μανόλο Χιμένεθ αναφορικά με τις πιθανότητες της ομάδας του για πρόκριση.

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Σιμόες (60′ Κλωναρίδης), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (71′ Πατίτο), Μάνταλος, Λιβάγια (60′ Αλμέιδα).

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Β. Γκοτσαρένκο): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Μπερεζούτσκι Β., Βάσιν, Μπερεζούτσκι Αλ., Σένικοφ, Βέρν-μπλουμ, Γκολοβίν (83′ Μιλάνοφ), Τζαγκόεφ (75′ Νάτχο), Τσάλοφ (87′ Μακάροφ), Βιτίνιο.

Πήρε την οικοδομική άδεια στα χέρια της

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει αρχίσει για την ΑΕΚ… Δεν είναι όνειρο, αλλά γεγονός! Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και η Δικέφαλος Κατασκευαστική Α.Ε. ανακοίνωσαν χθες με υπερηφάνεια την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του νέου γηπέδου. «Το όνειρο των ΑΕΚτζήδων απανταχού της Γης δεν είναι πια όνειρο: Αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα! Αρχισε από σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη γη των προγόνων μας! Τα δικά μας τείχη θα είναι ψηλά και δεν θα ξαναπέσουν ποτέ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και πλέον άπαντες περιμένουν τον αυριανό αγιασμό (20.30) εν όψει της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς».

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...