Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τσίπρας για… πεντάδα

Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε τους πρωταθλητές Νέους Ευρώπης και φόρεσε τη γαλανόλευκη

Το πρωτόκολλο οφείλει να τηρείται. Μολονότι η απόδοση τιμών σε έναν νικητή, οποιασδήποτε φύσης, σπάει το πλαίσιο μιας απλής, εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Η Εθνική Νέων Ανδρών, η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, επισκέφθηκε χθες τόσο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο όσο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπως και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρώτα συναντήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παραδέχτηκε ότι λόγω των υποχρεώσεών του κατάφερε να δει μόνο τον τελικό. Αφού διερωτήθηκε -απευθυνόμενος και με χιουμοριστική διάθεση- στον Αντώνη Κόνιαρη αν «εσύ είσαι ο τριποντάκιας;», έλαβε και φόρεσε το πρώτο δώρο του, μία φανέλα του διεθνούς γκαρντ του ΠΑΟΚ.

Μπάλα με υπογραφές

Οι διεθνείς έδωσαν στον πρωθυπουργό και μία μπάλα με τις υπογραφές τους. Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα ζήλεψε την δόξα του θρυλικού «Air Jordan» και μεταμορφώθηκε για λίγο σε «Air Tsipras», με την κουβέντα να μεταφέρεται και γύρω από το ΝΒΑ. Την ώρα λοιπόν που έπαιρνε την μπάλα από τα χέρια του αρχηγού, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα τη δώσει στον 7χρονο γιο του, που γνωρίζει όλους τους παίκτες του ΝΒΑ και τον ενημερώνει για τα αποτελέσματα. Οταν δε του «δάνεισαν» το τρόπαιο, ο Αλέξης Τσίπρας παρατήρησε πως «αυτό πρέπει να το σηκώνετε τρεις τρεις». «Η δική σας επιτυχία επιβεβαιώνει ότι το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παραμένει στην ψυχή και την καρδιά όλων των Ελλήνων, μας κάνατε περήφανους» σχολίασε ο πρωθυπουργός.

Η συνέχεια της επίσκεψης έφερε την Εθνική μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Οταν ολοκληρώθηκε, οι περισσότεροι παραδέχτηκαν ότι συνομίλησαν με έναν άνθρωπο που «κατέχει το άθλημα». Το επεσήμανε, άλλωστε, και στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Ο κ. Παυλόπουλος παρακολούθησε τους αγώνες και μας ανέλυσε και τεχνικά πράγματα από τα παιχνίδια μας» επεσήμανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Και πρόσθεσε:

«Με σκληρή δουλειά, σωστή τακτική και μεγάλη θέληση για διάκριση μπορούμε να πετύχουμε πολλά ως έθνος. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε κάνει το Μέγαρο δεύτερο σπίτι μας. Εχουμε έρθει ξανά εδώ». Η τρίτη συνάντηση των αθλητών ήταν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...