Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Απλώνει το σεντόνι

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Παρτιζάν (2-2) και είναι πιο κοντά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Παρτιζάν (2-2) και είναι πιο κοντά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Από τον
Χάρη Δάντση

Ενα βήμα πιο κοντά στα αστέρια! Μπορεί ο Ολυμπιακός να αναδείχθηκε χθες ισόπαλος 2-2 με την Παρτιζάν στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά επικύρωσε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Καρσελά (22′) και Φορτούνης (51′) πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», που πλέον περιμένουν να μάθουν (στην αυριανή κλήρωση) ποιο θα είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με την ίδια συνταγή αλλά με δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι παρέταξε χθες την ομάδα του Πειραιά ο Μπέσνικ Χάσι. Συγκεκριμένα, έδωσε φανέλα βασικού στον Βούκοβιτς (πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι), ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση, και στον Φορτούνη αντί των Σιώπη και Σεμπά, αντίστοιχα.

Ο ιδιαίτερα κινητικός Καρσελά στο πρώτο μέρος άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Ελλάδος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 22ο λεπτό. Ευθύνη στο γκολ φέρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Κλιάιτς. Υστερα από ασταθή απόκρουση του Καπίνο (σε σουτ του Γιάνκοβιτς) και με σκόρερ τον επερχόμενο Σουμά «απάντησαν» οι Σέρβοι στο 33′. Γενικά, οι παίκτες του Τζούκιτς, λόγω και της εις βάρος τους κατάσταση από το πρώτο ματς, ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί, αναστατώνοντας αρκετές φορές την «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Οι γηπεδούχοι αποκατέστησαν την… τάξη (2-1) λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, με κεφαλιά του Φορτούνη, έπειτα από σέντρα του Κούτρη (51′). Κάπως έτσι σφράγισαν και το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Τζούρτζεβιτς, εκμεταλλευόμενος τη χαλάρωση των γηπεδούχων στο τέλος, με γκολ στο 85′. Στο Φάληρο βρέθηκαν αρκετά γερμανικά… μάτια, όπως της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και της Λεβερκούζεν. Η δεύτερη εξάλλου επιθυμεί να αποκτήσει τον Ρέτσο. Ως αντικαταστάτες του νεαρού στόπερ εξετάζονται οι Μουνιός και Ζαμπράνο. Οπως όλα δείχνουν, στα ερυθρόλευκα θα ντυθεί τις επόμενες ώρες ο Βέλγος μέσος της Ναντ, Ζιλέ.

Στην αυριανή κλήρωση (13.00) για τη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, στον δρόμο των πρωταθλητών, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μία εκ των Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), Αστάνα (Καζακστάν), Μπεερ Σεβά (Ισραήλ), Ριέκα (Κροατία) και Σλάβια Πράγας (Τσεχία).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς (72′ Ζντιέλαρ), Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα, Φορτούνης (70′ Σεμπά), Μάριν (87′ Σιώπης), Καρσελά, Μπεν.
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Βουλίσεβιτς, Οστοϊτς, Τσίρκοβιτς, Μίλετιτς, Γέβτοβιτς (79′ Κόσοβιτς), Εβερτον, Σουμά (64′ Πάντιτς), Γιάνκοβιτς, Ταβάμπα (85′ Ιλιτς), Τζούρτζεβιτς.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...