Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ βάφεται στα «γαλανόλευκα»

Δηλώστε συμμετοχή για 300 δωρεάν εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με Εσθονία και Βέλγιο Η Εθνική Ομάδα ρίχνεται ξανά στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ, με τους διεθνείς μας να έχουν στο πλευρό τους την πιο δυνατή κερκίδα. Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στους δύο κρίσιμους αγώνες της Ελλάδας, με αντιπάλους την Εσθονία και το Βέλγιο, την επόμενη εβδομάδα, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τριακόσιοι μικροί φίλαθλοι και οι συνοδοί τους θα κερδίσουν δωρεάν διπλές προσκλήσεις δηλώνοντας συμμετοχή στο www.kerkidaopap.gr για να παρακολουθήσουν από κοντά τις δύο αναμετρήσεις.

photo 2

Η Εθνική Ομάδα, έχοντας τη στήριξη του μεγάλου χορηγού της ΟΠΑΠ, αντιμετωπίζει την Εσθονία, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 (21:45) και το Βέλγιο, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 (21:45). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, το καλοκαίρι του 2018. Στόχος της Εθνικής Ομάδας είναι να πετύχει δύο νίκες στα παιχνίδια με Εσθονία και Βέλγιο, για να εξασφαλίσει ουσιαστικά τη δεύτερη θέση στον όμιλο και να αποκτήσει ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στην τελική φάση.

photo 3

Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για τα δωρεάν διπλά εισιτήρια της Κερκίδας ΟΠΑΠ έχει ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον είναι ιδιαιτέρως αυξημένο.

Η Κερκίδα ΟΠΑΠ επιστρέφει στα γήπεδα

Μετά την ανάπαυλα των θερινών διακοπών, η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ επιστρέφει δυναμικά στα ελληνικά γήπεδα για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους μικρούς φίλους. Τα παιδιά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κερκίδας ΟΠΑΠ, απολαμβάνουν την πλούσια αγωνιστική δράση και πολλές εκπλήξεις. Συμμετέχουν σε δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνα, κερδίζουν αναμνηστικά δώρα, κάνουν face painting και  φωτογραφίζονται με τον «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος.

Το καινοτόμο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και τους ενήλικους συνοδούς τους. Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα στο www.kerkidaopap.gr

photo 4

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...