Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ξέχασε τη νίκη!

❱❱ Ο Παναθηναϊκός στην άδεια Λεωφόρο έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό Μηδέν εις το πηλίκο! Για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει, μένοντας χθες στο… μηδέν (0-0) με τον Λεβαδειακό στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο. 

Οι «πράσινοι», οι οποίοι αγωνίστηκαν για περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ευαγγέλου στο 49′, βρίσκονται στο -6 από την κορυφή και χρειάζονται πολλή δουλειά για να μπορέσουν να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας (είναι χωρίς βαθμό, καθώς ξεκίνησαν με -2).

Ετσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση και με τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησαν (αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν) οι Βοιωτοί, στο «Τριφύλλι» πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι με τον έναν βαθμό.

Ο Ανιγκό είχε στήσει άψογα την ομάδα του στο γήπεδο και, αν ήταν πιο προσεκτική στα τελειώματα των φάσεων (ειδικά στα τετ α τετ με τον Γιουσούφ στο 73′ και τον Μπραντάο στο 74′ που πλάσαραν άουτ), θα είχαν φύγει με το «διπλό» από το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο 89’ ο Λουτσιάνο ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μεντί, ενώ στο 90’ ο Τσάβες με όμορφη ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να αιφνιδιάσει τον Επασί. Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα ένιωσε αδιαθεσία ο Δημήτρης Κουρμπέλης, μένοντας εκτός αποστολής.

Ωστόσο, η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται την κατάλληλη στιγμή για το «Τριφύλλι», προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερο με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Αλτμαν (67’ Γιόχανσον), Ζέκα, Λουντ, Καμπέσας (46’ Τσάβες), Λουτσιάνο, Μολίνς (72’ Χατζηγιοβάνης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (86’ Καλτσάς), Ζαραδούκας, Γιακουμάκης (86’ Καψάσκης), Γιουσούφ, Μπραντάο (77’ Βασιλείου).

Αφοπλιστικός Ουζουνίδης: Πάλι καλά που δεν χάσαμε

ereartg 1

Ρεαλιστής ο Μαρίνος Ουζουνίδης. «Η εμφάνισή μας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, είχαμε πολλά προβλήματα μετά το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Κουτρουμπής έπαιξε με πρόβλημα, ο Κουλιμπαλί ήταν ανέτοιμος, πάλι καλά που δεν χάσαμε. Αν ο Λεβαδειακός το πίστευε περισσότερο, θα είχε πετύχει γκολ. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν προσπάθησαν, μπορεί να μην ήταν καλοί, αλλά τα έδωσαν όλα» τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, προσθέτοντας: «Δεν περίμενα περισσότερα από το αποψινό παιχνίδι, ο κόσμος μπορεί να βλέπει μόνο αυτό και το αποτέλεσμα, αλλά εγώ ξέρω τι γίνεται. Πολλά παιδιά δεν έπρεπε καν να μπουν στο γήπεδο. Για άλλη μια σεζόν πρέπει να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή, να δούμε τι θα γίνει και με τον Ζέκα. Πάμε να φτιάξουμε κάτι και κάθε φορά γίνεται κάτι και ξεκινάμε από την αρχή».

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού Ζοζέ Ανιγκό δήλωσε από τη μεριά του: «Είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Ωστόσο είμαι λυπημένος, καθώς έπρεπε να νικήσουμε».

aety

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...