Ξέχασε τη νίκη!

❱❱ Ο Παναθηναϊκός στην άδεια Λεωφόρο έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό Μηδέν εις το πηλίκο! Για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει, μένοντας χθες στο… μηδέν (0-0) με τον Λεβαδειακό στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο. 

Οι «πράσινοι», οι οποίοι αγωνίστηκαν για περίπου ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ευαγγέλου στο 49′, βρίσκονται στο -6 από την κορυφή και χρειάζονται πολλή δουλειά για να μπορέσουν να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας (είναι χωρίς βαθμό, καθώς ξεκίνησαν με -2).

Ετσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση και με τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησαν (αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν) οι Βοιωτοί, στο «Τριφύλλι» πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι με τον έναν βαθμό.

Ο Ανιγκό είχε στήσει άψογα την ομάδα του στο γήπεδο και, αν ήταν πιο προσεκτική στα τελειώματα των φάσεων (ειδικά στα τετ α τετ με τον Γιουσούφ στο 73′ και τον Μπραντάο στο 74′ που πλάσαραν άουτ), θα είχαν φύγει με το «διπλό» από το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο 89’ ο Λουτσιάνο ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μεντί, ενώ στο 90’ ο Τσάβες με όμορφη ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να αιφνιδιάσει τον Επασί. Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα ένιωσε αδιαθεσία ο Δημήτρης Κουρμπέλης, μένοντας εκτός αποστολής.

Ωστόσο, η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται την κατάλληλη στιγμή για το «Τριφύλλι», προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερο με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Αλτμαν (67’ Γιόχανσον), Ζέκα, Λουντ, Καμπέσας (46’ Τσάβες), Λουτσιάνο, Μολίνς (72’ Χατζηγιοβάνης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (86’ Καλτσάς), Ζαραδούκας, Γιακουμάκης (86’ Καψάσκης), Γιουσούφ, Μπραντάο (77’ Βασιλείου).

Αφοπλιστικός Ουζουνίδης: Πάλι καλά που δεν χάσαμε

Ρεαλιστής ο Μαρίνος Ουζουνίδης. «Η εμφάνισή μας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, είχαμε πολλά προβλήματα μετά το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Κουτρουμπής έπαιξε με πρόβλημα, ο Κουλιμπαλί ήταν ανέτοιμος, πάλι καλά που δεν χάσαμε. Αν ο Λεβαδειακός το πίστευε περισσότερο, θα είχε πετύχει γκολ. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν προσπάθησαν, μπορεί να μην ήταν καλοί, αλλά τα έδωσαν όλα» τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, προσθέτοντας: «Δεν περίμενα περισσότερα από το αποψινό παιχνίδι, ο κόσμος μπορεί να βλέπει μόνο αυτό και το αποτέλεσμα, αλλά εγώ ξέρω τι γίνεται. Πολλά παιδιά δεν έπρεπε καν να μπουν στο γήπεδο. Για άλλη μια σεζόν πρέπει να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή, να δούμε τι θα γίνει και με τον Ζέκα. Πάμε να φτιάξουμε κάτι και κάθε φορά γίνεται κάτι και ξεκινάμε από την αρχή».

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού Ζοζέ Ανιγκό δήλωσε από τη μεριά του: «Είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Ωστόσο είμαι λυπημένος, καθώς έπρεπε να νικήσουμε».

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...