Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Πετράκης: Ο Πικάσο της… Μercedes είναι… Έλληνας

Η «Espresso» δεν σταματά να συναντά τη νέα γενιά...

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Ξέσπασε η Σινέντ Ο’ Κόνορ μετά την κατάρρευσή της

❱❱«Βαρέθηκα να με χαρακτηρίζουν τρελή» δηλώνει απερίφραστα η Σινέντ Ο’ Κόνορ στην πρώτη συνέντευξή της μετά την ψυχολογική κατάρρευση του Αυγούστου, όταν σε βίντεο που ανάρτησε στο facebook αποκάλυπτε ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις.Μάλιστα, η βραβευμένη με Grammy Ιρλανδή τραγουδίστρια σόκαρε ακόμη μία φορά, λέγοντας ότι χαίρεται που η μητέρα της έχει πεθάνει.

Η Ο’ Κόνορ άνοιξε την καρδιά της στον Αμερικανό παρουσιαστή Φιλ Μακ Γκρο και στην εκπομπή του «Dr. Phil», αποκαλύπτοντάς του ότι σχεδιάζει να αλλάξει το ονοματεπώνυμό της, για να αρχίσει μια καινούργια ζωή.

Στο trailer της συνέντευξης, η οποία θα βγει στον αέρα την Τρίτη, η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει ότι έχει βαρεθεί να τη θεωρούν τρελή και να την αντιμετωπίζουν απλώς ως κάποια που επιβίωσε από την κακοποίηση, την οποία υπέστη από τη μητέρα της όταν ήταν παιδί.

Τότε ο παρουσιαστής τη ρωτάει τι αγαπούσε περισσότερο στη μητέρα της, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, όταν η Ο’ Κόνορ ήταν μόλις 19 ετών. «Οτι έχει πεθάνει» απαντάει η τραγουδίστρια, αφήνοντας άναυδο τον Μακ Γκρο. Η ερμηνεύτρια του τραγουδιού «Nothing compares to you» θυμάται τη μητέρα της ως μια βίαιη γυναίκα με πολλά ψυχολογικά προβλήματα, η οποία αντλούσε ευχαρίστηση από το να της προκαλεί πόνο.

Ο «δρ Φιλ» άδραξε την ευκαιρία για να τη συγχαρεί που μιλάει ανοιχτά για το στίγμα που προκαλούν οι ψυχικές νόσοι, καθώς δίνει το παράδειγμα και σε άλλους να αναζητήσουν βοήθεια.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα