Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η Τσιμτσιλή φούντωσε πάλι τις φήμες ότι Κικίλιας και Μπαλατσινού θα γίνουν γονείς

❱❱ Ο βουλευτής της Ν.Δ. είχε διαψεύσει τα σενάρια που θέλουν τη σύντροφό του να περιμένει παιδίΕίναι ή δεν είναι έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού; Μόλις λίγα 24ωρα από την επίσημη δήλωση του Βασίλη Κικίλια πως η σύντροφός του δεν είναι σε ενδιαφέρουσα, οι φήμες φούντωσαν ξανά κι αυτή τη φορά για τα καλά! 

Το… φιτίλι άναψε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Happy day», όταν ανέφερε ότι το πρώην top model και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας περιμένουν τον πελαργό, αλλά το κρύβουν. Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, μεταφέροντας «στον αέρα» τη συνομιλία της με… έγκυρη πηγή.

«Στο κομμάτι του ρεπορτάζ που αφορά την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια θα ήθελα να πω πως το Σάββατο ήμουν σ’ ένα κάλεσμα και μια φίλη μού είπε: “Να ξέρεις ότι είναι έγκυος η Τζένη και απλά δεν το λένε ακόμη γιατί είναι νωρίς”. Αν ισχύει, προφανώς είναι σε ένα διάστημα το οποίο θέλουν να το προστατεύσουν. Κάθε γυναίκα και κάθε ζευγάρι έχει το δικαίωμα να παίρνει τον χρόνο του» είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Αν ισχύει ή δεν ισχύει αυτά είναι ευχάριστα και φαίνονται. Εμείς κρατάμε ότι είναι ευτυχισμένοι, είναι ερωτευμένοι και ζουν μαζί». Να υπενθυμίσουμε πως την περασμένη Παρασκευή ο τομεάρχης Αμυνας της Ν.Δ. επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και διέψευσε το γεγονός.

«Είναι ένα θέμα που θέλω να διαψεύσω. Δεν ισχύει! ΔΕΝ ισχύει! Οποιος το αναπαράγει αυτό το πράγμα κάνει πολύ μεγάλο σφάλμα. Δεν είναι ωραίο και κλείστε το θέμα» δήλωσε ο πολιτικός σε αυστηρό τόνο.

Θέση για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού πήρε και η κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη, δηλώνοντας στην εκπομπή της: «Αν δεν ισχύει, πραγματικά τη φέρνουμε σε δύσκολη θέση. Αν ισχύει και δεν είναι έτοιμη, πάλι τη φέρνουμε σε δύσκολη θέση και βάζω τον εαυτό μου πρώτο γιατί το έχω περάσει κι αυτό. Ξέρω ότι δεν θες να μιλάς για τέτοια θέματα. Δεν ξέρω τι ισχύει από τα δύο. Ο,τι είναι καλό για την ίδια αυτό να ισχύει».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...