Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ξαφνικός «θάνατος» για το φιλόδοξο «Sunday Live»

❱❱ Πρόωρη αυλαία (λόγω χαμηλής τηλεθέασης) για το κυριακάτικο σόου του ΑΝΤ1Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο ΑΝΤ1 πήρε μια δύσκολη απόφαση, αλλά αναγκαία! Μπορεί το κυριακάτικο σόου του σταθμού του Αμαρουσίου από εκπομπή σε εκπομπή να φιλοξενούσε όλο και μεγαλύτερα ονόματα από τον χώρο του θεάματος, ωστόσο τα ποσοστά τηλεθέασης δεν είχαν την ανάλογη άνοδο. 

Ετσι το φιλόδοξο «Sunday live» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά έριξε πρόωρα αυλαία, κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες μας, συμφωνήθηκε από κοινού τόσο από τη διοίκηση του καναλιού όσο και από τους δύο παρουσιαστές του σόου, οι οποίοι φέρεται πως είναι ανακουφισμένοι με την παραπάνω απόφαση, αφού θεωρούσαν πως η… πτώση στους πίνακες τηλεθέασης μόνο κακό θα μπορούσε να τους κάνει. 

Οπως ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, η ιδέα του ξαφνικού… θανάτου του κυριακάτικου σόου ήταν μια δραστική απόφαση του γενικού διευθυντή Προγράμματος, Μarketing και Επικοινωνίας Γιάννη Λάτσιου, που κάθε Δευτέρα έβλεπε τα νούμερα θεαματικότητας της φιλόδοξης παραγωγής να κάνουν χαμηλές πτήσεις, την ώρα που τα δώρα προς το κοινό ήταν πλούσια και μια μεγάλη, καλοκουρδισμένη ομάδα έτρεχε εκτός και εντός στούντιο. Μετά, λοιπόν, και το χθεσινό… ραβασάκι της εταιρίας τηλεμετρήσεων Nielsen η απόφαση ήταν μη αναστρέψιμη.

Τα ποσοστά του «Sunday Live» έφτασαν στο 11,4% στο γενικό σύνολο και στο 12,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ αντίστοιχα το reality επιβίωσης του Σκάι άγγιξε το 35,2% στο γενικό σύνολο και το 41,3% στο κοινό 18-54. Να σημειωθεί ότι το υψηλότερο ποσοστό που συγκέντρωσε το «Sunday live» στο νεανικό κοινό ήταν 13%, ενώ αντιστοίχως το «Survivor» άγγιξε το 41,8% (!) στο αντίστοιχο κοινό. Ετσι, οι φήμες θέλουν, ύστερα από μια έκτακτη σύσκεψη που έγινε χθες στο κανάλι του Αμαρουσίου, να αποφασίστηκε να μη δοθεί άλλο περιθώριο στο σόου -υπό άλλες συνθήκες θα πήγαινε έως το Πάσχα-, αλλά να παρθεί μια θαρραλέα απόφαση, από τη στιγμή που η παραγωγή, παρά τις άριστες προδιαγραφές, δεν είχε την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού.

Πάντως, η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1 παραμένει άψογη, παρά τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες. Η ίδια παραμένει στο κανάλι και θα προβάλλει με το ίδιο μπρίο το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk», το οποίο έχει αγκαλιαστεί θερμά από τους τηλεθεατές. Από την άλλη μεριά, ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει στον σταθμό με τη σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», η οποία μάλιστα θα προβάλλεται πλέον τρεις φορές την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη του καναλιού.

Τηλεταινία

Τι θα δούμε, όμως, αυτήν την Κυριακή; Ποιο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει το «Sunday Live»; Ο ΑΝΤ1 θα βγάλει στον αέρα την τηλεταινία της νέας τουρκικής σειρά «Φαζιλέτ» που θα πάρει τη θέση της στο καθημερινό, απογευματινό πρόγραμμα του σταθμού από τις 5 Μαρτίου.

Κατά τα άλλα, ανακουφισμένοι φέρεται ότι δηλώνουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια με την παραπάνω απόφαση του καναλιού, αφού θεωρούσαν πως η… αντίστροφη μέτρηση στους πίνακες τηλεθέασης μόνο κακό θα μπορούσε να τους κάνει τη δεδομένη στιγμή, όσον αφορά την επαγγελματική τους ανέλιξη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...