Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Σε αμόκ η Χίδερ Λοκλίαρ

❱❱ Η 56χρονη ηθοποιός δάγκωσε (υπό την επήρεια μέθης) τον σύντροφό της στη μύτη και κλότσησε στα γεννητικά όργανα αστυνομικό που πήγε να τη συλλάβειΑφού… δάγκωσε μύτες και κλότσησε γεννητικά όργανα, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς των 90s «Στη Λεωφόρο του Μέλροουζ» και της αλησμόνητης σειράς της δεκαετίας του ’80 «Το πλοίο της αγάπης» Χίδερ Λοκλίαρ πόζαρε για μία… αναμνηστική φωτογραφία στο αστυνομικό τμήμα της Καλιφόρνιας. 

Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, την οποία επικαλείται η DailyMail.com, η 56χρονη πρώην σύζυγος του κιθαρίστα των Bon Jovi Ρίτσι Σαμπόρα και του ελληνικής καταγωγής μέλους των Motley Crue Τόμι Λι «ήταν λιώμα» όταν «πιάστηκε στα χέρια» στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, το βράδυ της Κυριακής, με τον νυν σύντροφό της Κρις Χέισερ. Η Λοκλίαρ «σχεδόν έκοψε με τα δόντια της την άκρη της μύτης του Χέισερ» πριν ζητήσει από γυναίκα υπάλληλό της να καλέσει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ωστόσο, όταν έφτασαν, προσπάθησαν να της βάλουν χειροπέδες και τότε η σταρ έπαθε κρίση και «επιτέθηκε σε τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς» μπροστά στα μάτια της «ταπεινωμένης» 20χρονης κόρης της Εϊβα.

Στο νοσοκομείο

«Γρονθοκόπησε μια γυναίκα αστυνομικό και την αποκάλεσε μ***», κλότσησε έναν από τους άνδρες αστυνομικούς στα γεννητικά όργανα και γρονθοκόπησε έναν άλλον, ενώ τους αποκαλούσε γ********ς μ*****ς» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή.

Επειδή ισχυρίστηκε ότι την είχε χτυπήσει ο Χέισερ, η Λοκλίαρ μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Στη συνέχεια ωστόσο οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου της απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Λιγότερο από μία ώρα αργότερα συνελήφθη και ο Χέισερ επειδή πιάστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι το πρωί της Δευτέρας αφού πλήρωσαν εγγύηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λοκλίαρ έχει μπλεξίματα με την αστυνομία λόγω μέθης. Είχε συλληφθεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού είχε ρίξει την Πόρσε της σε ένα χαντάκι ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι του Χέισερ. Τότε ωστόσο δεν της είχαν απαγγελθεί κατηγορίες. Τους τελευταίους μήνες η ηθοποιός έχει αναρτήσει στο Instagram διάφορες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, τον οποίο γνωρίζει από το σχολείο, στις οποίες έδειχναν αγαπημένοι και καλά. Ωστόσο, και σε αυτή τη σχέση η ιστορία επαναλαμβάνεται για τη Λοκλίαρ, η οποία και στο παρελθόν είχε συλληφθεί μεθυσμένη για επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...