Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Μόνο στην Espresso: Μεταφυσική σύμπτωση με τον θάνατο της Μπλανς

❱❱ «Την ώρα που πέθαινε εμείς γυρίζαμε επανεκτέλεση τραγουδιού της στο πλαίσιο της νέας ταινίας μου» λέει ο σκηνοθέτης Μιχάλης ΚαφαντάρηςΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Αυτό κι αν είναι παιχνίδι της μοίρας! Τη στιγμή που η Μπέμπα Μπλανς έφευγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε ένα στενό σοκάκι των Μεγάρων γυριζόταν η επανεκτέλεση του αξέχαστου τραγουδιού της «Το καράβι», στο πλαίσιο της ταινίας «Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Τέλης Στεφανής;».

Τη σχεδόν… μεταφυσική αυτή αποκάλυψη, ότι συνέπεσε δηλαδή ο θάνατος της σπουδαίας ερμηνεύτριας με το εν λόγω κινηματογραφικό γύρισμα, κάνει σήμερα στην «Espresso» ο σκηνοθέτης της ταινίας Μιχάλης 18 f3Καφαντάρης! Δεν είναι, όμως, μόνο αυτή η σύμπτωση, αλλά και η ομοιότητα της νεαρής μακιγιέζ και ερασιτέχνιδας ηθοποιού Χρύσας Αγγελοπούλου, η οποία δέχτηκε να υποδυθεί την Μπέμπα Μπλανς στη μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Ζαμπέτα.

«Πρόκειται για μια σοκαριστική συγκυρία. Κι εμείς εκείνη την περίοδο που συνέβη μείναμε άφωνοι» λέει ο κ. Καφαντάρης, η ταινία του οποίου θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο φιλμ που αναπαριστά την καλλιτεχνική ζωή των δεκαετιών του ’60 και του ’70, τότε που μεσουρανούσαν όλα τα μεγάλα ονόματα στον κινηματογράφο και στο τραγούδι.

«Δεν γνωρίζαμε»

Συγκινημένος με όσα επαναφέρει στον νου του, ο κ. Καφαντάρης θυμάται: «Ηταν Σεπτέμβριος. Βρισκόμασταν σε ένα παραδοσιακό καφενείο των Μεγάρων, σε ένα σοκάκι που θυμίζει ακριβώς την εποχή του ’60. Δεν γνωρίζαμε το παραμικρό για την αρρώστια της Μπέμπας Μπλανς. Καθώς οι κάμερες άρχισαν να απαθανατίζουν το remake του τραγουδιού από τη νεαρή Χρύσα Αγγελοπούλου, το μάτι μου πέφτει σε μια τηλεόραση που υπήρχε μέσα στο καφενείο. Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή έδειχνε αποσπάσματα με την Μπέμπα Μπλανς να τραγουδάει στην ταινία “Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα” και να γράφει ο τίτλος “Καλό ταξίδι, Μπέμπα Μπλανς”. Επαθα σοκ! Σταματήσαμε το γύρισμα και είπαμε “δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν”. Και όμως, ήταν αλήθεια».

Οι συμπτώσεις δεν σταματούν εκεί, καθώς, όπως λέει ο σκηνοθέτης, η Χρύσα, που υποδύεται την Μπέμπα Μπλανς, ήταν η μακιγιέζ της ταινίας. Με το που την είδε της είπε: «Είσαι ίδια η Μπέμπα Μπλανς. Θα την υποδυθείς». Και η Χρύσα τον άκουσε, βιώνοντας μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία ως Μπέμπα Μπλανς.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...