Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ελισάβετ Μουτάφη: Γοητευτική και μοιραία

❱❱ Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλάει για τον έρωτα και τον ρόλο της «Σάρας» στη σειρά «Παρθένα Ζωή» του ΑΝΤ1Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Από το σίριαλ του Star και του Δημήτρη Αρβανίτη «Ar3na» στην «Παρθένα Ζωή» του ΑΝΤ1. Η Ελισάβετ Μουτάφη επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τον ρόλο μιας μοιραίας γυναίκας, εκείνον της γοητευτικής Σάρας.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την πρώην γυναίκα του φωτογράφου Μαρκ Στάμος (Αλέξανδρος Σταύρου), που τον είχε απατήσει με τον νεαρό Αρη Ελευθερίου (Αποστόλης Τότσικας), κάνοντας τη ζωή του πρώτου σμπαράλια αλλά και τη δική της πραγματικό μαρτύριο.

«Οταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγό εταιρία του κύριου Καραγιάννη για να συμμετάσχω στην “Παρθένα Ζωή” απάντησα αμέσως θετικά, καθώς είχα μια άψογη συνεργασία μαζί τους από την παραγωγή “Ar3na”. Προσθέτοντας και το γεγονός ότι τη σκηνοθεσία της “Παρθένας Ζωής” υπογράφουν ο Πιέρρος Ανδρακάκος, με τον οποίο είχα συνεργαστεί στο “Ταμάμ”, και ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, που είχαμε δουλέψει στη “Βέρα στο δεξί”, έκρινα ότι υπήρχαν όλα τα εχέγγυα μιας καλής δουλειάς» λέει στην «Espresso» η Ελισάβετ stayroyΜουτάφη και συνεχίζει: «Ακόμη, το ότι θα βρεθώ ξανά στο πλατό με τον Αλέξανδρο Σταύρου, που έχουμε συνεργαστεί τόσο στα “Κλεμμένα όνειρα” όσο και στη “Βέρα στο δεξί”, αυτό μόνο μεγάλη χαρά μού έχει φέρει τη συγκεκριμένη περίοδο». Οπως μας αποκαλύπτει η ηθοποιός, από τώρα και στο εξής θα υπάρχει μεγάλο σασπένς στο σίριαλ.

Εκδίκηση

«Η Σάρα έρχεται για να πάρει εκδίκηση και θα εισβάλει πολύ βαθιά στα μυστήρια που κρύβει η ανθρώπινη ψυχή. Τι την ώθησε να παντρευτεί τον Μαρκ; Γιατί ενέδωσε στο φλερτ του επιπόλαιου Αρη; Ποιος φταίει για ό,τι της συνέβη; Τι εξηγήσεις τής είχε δώσει τότε καθένας και ποια ήταν η αλήθεια; Ποιοι πρέπει να έχουν τύψεις και ενοχές; Θα λυθούν πολλές απορίες και θα φανερωθούν οι αληθινές πλευρές των δύο ανδρών» μας λέει.

Μάλιστα, δεδομένου ότι η ηρωίδα της έχει βασανιστεί από τον έρωτα σημειώνει: «Ο Ευριπίδης έλεγε σ’ ένα χορικό της “Μήδειας”: “Του έρωτα μέγα κακό σπαράζει τους ανθρώπους”. Ο έρωτας είναι ένα αίσθημα ακραίο, που σε φτάνει από τη μεγάλη χαρά στη μεγάλη λύπη, στον πόνο, στην τρέλα, στο μίσος, στο πάθος, στην αγάπη. Είναι σαν μια αρρώστια που σε κάνει να γίνεσαι κτητικός, ζηλιάρης. Αυτό είναι το ύφασμά του, το καλούπι του, ο καμβάς του. Από την άλλη μεριά, σε κάνει γενναίο, σου δίνει ζωή, σε κάνει να νικάς τον θάνατο, να καρδιοχτυπάς».

Και προσθέτει: «Οταν ο άνθρωπος μεγαλώνει, πιστεύω ότι βάζει τα όριά του στον έρωτα. Εχει ζήσει πια αρκετές εμπειρίες. Ο νέος… βουτάει στη ζωή και γεύεται τον έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις, κάνει διάφορες επιλογές, υπομένει, αντέχει να είναι όλη η ζωή του στον αέρα, να φλέγεται. Ο έρωτας σε μεγαλύτερη ηλικία είναι διαφορετικός. Ξέρεις τι θέλεις, ποιος είσαι, τις ψυχικές αντοχές σου, τα νεύρα σου και με αυτά τα δεδομένα ψάχνεις έναν συνοδοιπόρο ζωής».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...