Ταξίδι επετείου στο νησί των ανέμων

❱❱ Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος γιόρτασαν τα έντεκα χρόνια του γάμου τουςΕπέτειος γάμου στη Μύκονο για τη Μαρία Μπεκατώρου και τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. 

Το ζευγάρι, που συμπλήρωσε 11 χρόνια έγγαμου βίου και παραμένει ερωτευμένο όπως τις πρώτες μέρες της σχέσης του, το γιόρτασε με ένα ταξιδάκι στο νησί των ανέμων. Πιασμένοι χέρι χέρι, έκαναν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια, έφαγαν τους θαλασσομεζέδες τους και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Διακοπές, λοιπόν, αλλά η Μαρία Μπεκατώρου, ως γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, δεν παρέλειψε να ρίξει μια ματιά και στις μυκονιάτικες βιτρίνες, αλλά και να μπει σε ένα δύο μαγαζιά, προκειμένου να κάνει τα ψώνια της. Ετσι, για το καλό!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...