Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«World Party» από τον Τανιμανίδη με συμπαρουσιάστρια την Μπόμπα του

❱❱ Η μέλλουσα σύζυγος του Τανιμανίδη αναλαμβάνει το ρόλο της συμπαρουσιάστριας

Μαζί στη ζωή, μαζί και στην TV! Την πρώτη τηλεοπτική συνεργασία τους ετοιμάζουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Το ερωτευμένο ζευγάρι, παρότι βρίσκεται σε γαμήλιες προετοιμασίες, «τρέχει» παράλληλα τις διαδικασίες για την παρουσίαση ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου ταξιδιωτικό πρότζεκτ και ήδη γνώριμο στους Ελληνες τηλεθεατές! 

Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη του Σκάι, ο «Mr. Surviror» και η μέλλουσα σύζυγός του πρόκειται να ζήσουν το δικό τους «World Party» αμέσως μετά τον γάμο τους. Ναι, καλά καταλάβατε!

Ο Σάκης και η Χριστίνα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μπροστά στην κάμερα παρουσιάζοντας έναν νέο κύκλο της ταξιδιωτικής εκπομπής που αγαπήθηκε από το κοινό και προβαλλόταν για τέσσερα χρόνια, αρχικά στην ΕΡΤ3 και έπειτα στον Alpha. Παρουσιαστές ήταν τότε ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, οι οποίοι γύρισαν σχεδόν όλο τον πλανήτη και αγαπήθηκαν πολύ.

Ωστόσο, η εκπομπή έληξε άδοξα και οι άλλοτε κολλητοί ψυχράθηκαν μεταξύ τους. Τηλεοπτικά «προχώρησαν» και οι δύο, παρουσιάζοντας δικές τους εκπομπές, ο Σάκης έκανε το big hit με το «Survivor» και ο Γιώργος την εκπομπή «Στο δρόμο», η οποία δεν ευτύχησε στους πίνακες τηλεθέασης. Είχε να αναμετρηθεί με το σαρωτικό reality επιβίωσης και δεν του βγήκε σε καλό. Λίγο η απογοήτευση, λίγο η αποτυχία, λίγο η κακή διάθεση, ο tattoo artist έκανε το μεγάλο ατόπημα. Οταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν θα έπαιρνε μέρος στο «Survivor», βρήκε την ευκαιρία να «αδειάσει» τον πρώην συνεργάτη του: «Οταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό» είπε και λίγους μήνες μετά μπήκε στο «Nomads». Τότε αναγκάστηκε να κάνει «κωλοτούμπα» λέγοντας: «Στα επαγγελματικά μας πρέπει να ανοίγουμε τους ορίζοντές μας, να τα βλέπουμε τα πράγματα πιο επαγγελματικά, όχι τόσο συναισθηματικά και ρομαντικά. Επαθα πλάκα όταν έκατσα και το είδα το “Nomads”! Είναι ένα επίπεδο πάνω από όλα τα reality επιβίωσης που υπάρχουν». Τα social media δεν χαρίστηκαν στον Γιώργο Μαυρίδη. Τον «έλιωσαν» μέχρι που αποκαλύφθηκε πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι είχε εντελώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ετσι, κόπασε ο ντόρος. Σήμερα οι σχέσεις Σάκη και Γιώργου είναι καλές, όπως ισχυρίστηκε πρόσφατα ο τελευταίος στην εκπομπή του ΑΝΤΙ «Καλοκαίρι μαζί», χωρίς να σχολιάσει περισσότερα.

Ωστόσο, το νέο κεφάλαιο για το «World party» με οικοδεσπότες το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz Τανιμανίδη – Μπόμπα αναμένεται να ανοίξει μετά τον προγραμματισμένο γάμο τους τον Σεπτέμβριο στη Σίφνο. Ο πανέξυπνος παρουσιαστής κατάφερε τελικά να ανοίξει την πόρτα του θεάματος στην αγαπημένη του! Της βρήκε δουλειά και μάλιστα την καλύτερη: Μαζί του παντού! Μαζί στο σπίτι, στη δουλειά, μαζί και στο «World party» της ζωής τους.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα