Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Πατροκτόνος «σκλάβα του sex»

❱❱ 51χρονη, που είχε σκοτώσει τον παιδόφιλο πατέρα της, τον είχε θαμμένο 12 χρόνια στην αυλή του σπιτιού τουςΗ 51χρονη Μπάρμπαρα Κουμπς έκανε κηπουρική στην αυλή του πατέρα της σε ένα προάστιο κοντά στο Μάντσεστερ της Αγγλίας όταν εντόπισε ένα κουτί στο τραπέζι. Ανοίγοντάς το περίεργη, αυτό που είδε τής προκάλεσε απέχθεια. 

Ηταν μια σειρά από πορνογραφικές φωτογραφίες παιδιών. Μεταξύ αυτών και δικές της από την παιδική της ηλικία, οι οποίες ήταν κάθε άλλο παρά κατάλληλες για παιδικό άλμπουμ. Ηταν αποδεικτικά στοιχεία της κακοποίησης που είχε υποστεί από τον πατέρα της, που την εκμεταλλευόταν σαν σκλάβα του σεξ και τη βίασε εκατοντάδες φορές.

«Ενιωσα ένα μαύρο σύννεφο να εμφανίζεται πάνω μου. Βουτηγμένη στην απέχθεια, πήρα ένα φτυάρι που χρησιμοποιούσα στον κήπο και μπήκα στο καθιστικό, όπου βρισκόταν ο πατέρας μου» περιέγραψε η γυναίκα στη δίκη της. Η Κουμπς σήκωσε το φτυάρι και το κατέβασε με δύναμη στο πίσω μέρος του κεφαλιού του 87χρονου Κένεθ Κουμπς.

Εκρυψε το πτώμα

Οταν αυτός γύρισε σαστισμένος προς το μέρος της, τον χτύπησε και πάλι. Με την κοφτερή πλευρά του, στη συνέχεια, τού έσκισε τον λαιμό και τον παρακολουθούσε όσο αιμορραγούσε μέχρι θανάτου. Οταν βεβαιώθηκε ότι ήταν νεκρός, τύλιξε το σώμα του με ένα παλιό χαλί και το έκρυψε στον κήπο, πίσω από ένα δέντρο. Την επόμενη μέρα αγόρασε περίπου έναν τόνο χώμα και το έθαψε κάτω από αυτό. Εκεί έμεινε θαμμένος ο Κουμπς για πάνω από μία δεκαετία, καθώς η κόρη του κατάφερε να κρατήσει μυστική την πράξη της ακόμα και από τους πιο στενούς της ανθρώπους, που πίστευαν ότι ο βετεράνος πολέμου είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή.

Για 12 χρόνια η πατροκτόνος ζούσε στο ίδιο σπίτι, με το παράθυρό της να απέχει ελάχιστα μέτρα από το πτώμα του πατέρα της. Η Μπάρμπαρα «έσπασε» μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε παραδέχτηκε ότι τον σκότωσε και συνέχισε να παίρνει τη σύνταξή του. Την περασμένη Τετάρτη ο δικαστής καταδίκασε την Κουμπς, που είναι τώρα 63 ετών, σε εννέα χρόνια φυλάκιση, αναγνωρίζοντάς της το ελαφρυντικό της κακοποίησης που είχε υποστεί από το θύμα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα