Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Koριτσομάνα η Αναστασοπούλου!

❱❱ Η Αναστασοπούλου «ανακοίνωσε» ότι η δεύτερη κόρη της θα πάρει το όνομα ΗλέκτραΚαι το όνομα αυτής, Ηλέκτρα! Ροζ συννεφάκια ευτυχίας για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία περιμένει κοριτσάκι. 

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της: «Πέντε μηνών και συνεχίζω δυνατά. Η σκληρά εργαζόμενη μαμά στα παρασκήνια» έγραψε, αποκαλύπτοντας και το όνομα της μικρής με το hastag #electra!

Η Πηνελόπη έχει ακόμα μία κόρη, τη δυόμισι χρόνων Λυδία, και όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της ήθελε άμεσα ακόμα ένα κοριτσάκι, αλλά και ένα αγοράκι, επειδή πλησιάζει τα 41. Η πρώτη αποκάλυψη για το φύλο του μωρού έγινε πριν από λίγες μέρες στα Mad Awards: «Θα έχουμε δύο χορευταρούδες στο σπίτι. Τρεις…» είπε περιχαρής η ηθοποιός και όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε ευθέως αν περιμένει κοριτσάκι, εκείνη ανέφερε με χαμόγελο: «Οχι απαραίτητα. Χορευταρού εγώ, χορευταρού η Λυδία, είμαστε πλειοψηφία» είπε, θολώνοντας τα νερά.

Ωστόσο, οι απόψεις για το φύλο του μωρού της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Φώτη Μπερνάντο διίστανται μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της συμπρωταγωνίστριάς της στην παράσταση «Μόλις χώρισα», Τζόυς Ευείδη, η οποία μιλώντας σε εκπομπή είπε πως η Πηνελόπη περιμένει αγοράκι!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα