Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Έμποροι ναρκωτικών σκότωσαν γιαγιά και αποκεφάλισαν τη 13χρονη εγγονή της

❱❱ Οι διασυνδέσεις της γιαγιάς της με το καρτέλ ναρκωτικών του Ελ Τσάπο ήταν ο λόγος που 13χρονη από την Αλαμπάμα έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας. Η Μαράια Λόπεζ και η 49χρονη γιαγιά της Οράλια Μεντόζα δολοφονήθηκαν στις 4 Ιουνίου, σε νεκροταφείο του Χάντσβιλ της Αλαμπάμα, από τον 26χρονο Γιόνι Αγκουιλάρ και τον 34χρονo Ισραελ Παλομίνιο, οι οποίοι εμφανίστηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Η Μεντόζα φέρεται ότι στο παρελθόν είχε σχέση με τον Παλομίνιο, ενώ, όταν δολοφονήθηκε, ζούσε με τον Αγκουιλάρ. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να τη βγάλουν από τη μέση όταν φοβήθηκαν ότι η Μεντόζα, η οποία ήταν μέλος του καρτέλ Σιναλόα, ίσως έδινε πληροφορίες στην αστυνομία, καθώς είχε αλλάξει κάρτα στο κινητό της και είχε στείλει μηνύματα σε άγνωστο αριθμό τις ημέρες που είχε γίνει έφοδος της αστυνομίας στηn Τζόρτζια. Οι δύο άνδρες ξύπνησαν γιαγιά και εγγονή, η οποία έπασχε από αυτισμό, μες στη νύχτα και με το πρόσχημα ότι αντιμετώπιζαν κίνδυνο τους είπαν ότι θα τις μετέφεραν σε ασφαλές μέρος. Τελικά τις πήγαν στο νεκροταφείο, όπου μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τη γιαγιά μπροστά στη Μαράια. Σύμφωνα με την κατάθεση του Αγκουιλάρ, ο Παλομίνιο στη συνέχεια τον ανάγκασε να σκοτώσει το κορίτσι, αποκεφάλιζοντας το, επειδή είχε δει τη δολοφονία.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα