Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Γονυπετής «Survivor» στην Παναγία της Τήνου

❱❱ Ο «Survivor» Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε το τάμα που έκανε λίγο προτού μπει στο παιχνίδι επιβίωσηςΤο τάμα που έκανε λίγο προτού ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο για να δοκιμάσει τις αντοχές του στην επιβίωση κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες αποκάλυψε ο Ηλίας Γκότσης. 

Περίπου μία εβδομάδα μετά τη θριαμβευτική νίκη του στο «Survivor», ο γοητευτικός personal trainer, ο οποίος άφησε πίσω του στον τελικό του reality το μεγάλο φαβορί Κατερίνα Δαλάκα, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, κάνοντας γνωστό ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα πάει να προσκυνήσει την Παναγιά της Τήνου.

«Τον φετινό Αύγουστο θα πάω διακοπές σίγουρα στην Τήνο, γιατί έχω κάνει τάμα. Θα ανέβω γονυπετής μέχρι την εκκλησία της Τήνου, γιατί αυτό είναι ουσιαστικά το τάμα μου» δήλωσε ο Ηλίας Γκότσης στο περιοδικό «Down Town» και συνέχισε δίνοντας περισσότερες πληροφορίες.

«Πριν μπω στο παιχνίδι είχα πει “αν τελειώσει και γυρίσω υγιής από όλο αυτό, θα επισκεφθώ στα γόνατα την Παναγιά της Τήνου” και ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ήρθε η ώρα να εκπληρώσω το τάμα μου. Δεν σκέφτομαι αν θα με κοιτάνε περίεργα ή αν θα με τραβήξουν φωτογραφία εκείνη την ώρα, δεν νομίζω πως είναι ντροπή αυτό που θέλω να κάνω. Την προσευχή μου θα πάω να εκπληρώσω. Είναι κάτι που θέλω πολύ να κάνω, το βρίσκω όμορφο και ιερό. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Ο προφήτης Ηλίας είναι ο προστάτης μου. Φοράω σταυρό και κομποσκοίνι και κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ κάνω την προσευχή μου».

Ο νικητής του «Survivor 2018» εξήγησε στη συνέχεια πως η πίστη του τον βοηθά να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του.

«Μεγάλωσα άλλωστε σε μια θρησκευόμενη οικογένεια, που κάθε Κυριακή πηγαίναμε στην εκκλησία, που ήμουν και παπαδάκι κρατώντας το εξαπτέρυγο, και μετά κατηχητικό. Ακόμη πηγαίνω στην εκκλησία. Οχι, βέβαια, κάθε Κυριακή, λόγω υποχρεώσεων. Δίπλα ακριβώς από το σπίτι μου έχω την ενορία του Αγίου Γεωργίου. Ξυπνάω κάθε πρωί με τις καμπάνες, το ωραιότερο ξυπνητήρι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οσοι, λοιπόν, ταξιδέψετε στην Τήνο μέσα στον Αύγουστο έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μπορεί να πετύχετε τον Ηλία Γκότση να εκπληρώνει το τάμα του στην Παναγιά.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα