Στο Χαϊδάρι και όχι στη Φολέγανδρο θα χορέψει τον Ησαΐα η Μποφίλιου

❱❱ Σε εκκλησία του Χαϊδαρίου και όχι σε κάποιο γραφικό ξωκλήσι στη Φολέγανδρο, όπως είχε ακουστεί αρχικά, θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της η Νατάσσα Μποφίλιου. Η τραγουδίστρια θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της Χρήστου Κορτσέλη, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2012, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου που δημοσιεύτηκε σε πολιτική εφημερίδα.

Η ερμηνεύτρια και το στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρίας μένουν εδώ και χρόνια κάτω από την ίδια στέγη, στην Καλλιθέα, και τα τελευταία δύο είναι αρραβωνιασμένοι.

Διακοπές

Αυτό το διάστημα η μέλλουσα νύφη βρίσκεται σε περιοδεία, η οποία θα ολοκληρωθεί μόλις μία εβδομάδα (8/9) πριν από τον γάμο κι αυτός είναι ίσως ο λόγος που δεν επέλεξε τελικά να ζήσει την πιο όμορφη μέρα της ζωής της στη μακρινή Φολέγανδρο, στο νησί στο οποίο το ζευγάρι κάνει διακοπές κάθε καλοκαίρι, αλλά και στο οποίο παντρεύτηκε πριν από μερικά χρόνια ο πατέρας της τη δεύτερη σύζυγό του.

Πριν από λίγο καιρό η ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή δήλωνε για τον μέλλοντα σύζυγό της: «Ολες οι προηγούμενες σχέσεις είχαν και έναν νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού, που κερδίζεται κάθε μέρα. Και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Είμαι με τον σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί… Εχουμε μια οικογένεια με τον τρόπο μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Η όμορφη κυρία είναι σύζυγος Έλληνα παρουσιαστή

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε στο θέατρο Παλλάς όπου πήγαν να δουν την παράσταση «Αλεξάνδρεια».