Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η Τατιάνα Σκάι μύτη στα χωράφια της Ελένης

❱❱ Η Στεφανίδου υπογράφει στο κανάλι του Φαλήρου και βάζει φωτιά στα μεσημέριαΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Στο… ρινγκ της τηλεθέασης θα αναμετρηθούν από τη νέα σεζόν η Ελένη Μενεγάκη, η Ζήνα Κουτσελίνη και η Τατιάνα Στεφανίδου. Η τελευταία, μετά την αποχώρησή της από το epsilon, βρήκε νέα επαγγελματική στέγη στον Σκάι -όπου είναι θέμα ημερών να υπογράψει- και όχι στο Νέο Κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη, όπως λεγόταν αρχικά, αλλά ούτε σε web tv.

Αλλωστε, η τηλεοπτική αγορά θέλει την παρουσιάστρια μπροστά στις κάμερες και μάλιστα στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού. Το κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζει, όπως είναι ήδη γνωστό, από την αρχή τη μεσημεριανή ζώνη του, με στόχο να προσεγγίσει περισσότερο το γυναικείο κοινό και δη με κοινωνικά θέματα, στα οποία η παρουσιάστρια είναι ειδικός! Ετσι όπως πληροφορηθήκαμε από βασικό στέλεχος του σταθμού, οι συζητήσεις που έκανε μαζί τους αφορούν μια εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, σαν αυτή που παρουσίαζε στο epsilon, στη ζώνη 13.00-15.00, και πλέον συζητούνται οι λεπτομέρειες.

Γι’ αυτό, άλλωστε, η Τατιάνα μαζί με την οικογένειά της έφυγε διακοπές στα ελληνικά νησιά, για να… φορτώσει τις μπαταρίες της και να γυρίσει ανανεωμένη στο νέο τηλεοπτικό σπίτι της. Η 48χρονη παρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, συνεχίζει με το είδος της εκπομπής που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα στο τηλεοπτικό τοπίο. Μαζί της στον Σκάι λέγεται ότι θα… μετακομίσουν κάποια από τα μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας, με την οποία δουλεύει επί σειρά ετών και πλέον γνωρίζει τη συνταγή της επιτυχίας.

Απέναντι στην Κουτσελίνη

Η… μετακόμιση, λοιπόν, της Τάτι στον Σκάι πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να τα βάλει με την πολύ μάχιμη Ζήνα Κουτσελίνη στο Star, η οποία έχει κάνει θαύματα στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού από τις 12.00 μέχρι τις 14.00 που διαρκεί η εκπομπή της. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συνδυάζει άριστα την παρουσίαση αληθινών ιστοριών σε συνδυασμό με την επικαιρότητα. Από την άλλη μεριά, υπάρχει και η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha, η οποία κι αυτή τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα μας κρατά συντροφιά με το μαγκαζίνο που φέρει το όνομά της.

Η εκπομπή, αν δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό του σταθμού, θα προβάλλεται από τις 13.00 έως τις 15.00, με την οικοδέσποινα να προβάλλει κυρίως θέματα γύρω από τη μόδα, την ομορφιά και την ευεξία. Δεν είναι τυχαίο που η Ελένη είναι fashion icon και μια πολύ δυνατή μετοχή στο τηλεμάρκετινγκ. Στο παρελθόν, όταν η Τατιάνα βρέθηκε απέναντι από την Ελένη, τα είχε βρει σκούρα. Τώρα όμως, μια χρονιά με έντονη ειδησεογραφική επικαιρότητα, η Τατιάνα έχει έναν άσο στο μανίκι της και αυτές είναι οι ώρες… πτήσης της στην ενημέρωση. Τη σκυτάλη από την Τατιάνα Στεφανίδου θα παίρνει στις 15.00 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το reality μόδας «My style rocks», το οποίο παρουσίαζε πέρυσι η Ευαγγελία Αραβανή.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...