Chic βουτιές για Οικονομάκου και Κοντοβά

❱❱ Οι δύο κολλητές δίνουν μαθήματα στιλ με μαγιό – τελευταία λέξη της μόδας σε πλαζ στο πριγκιπάτο της ΜυκόνουStylish βουτιές στη Μύκονο για τις δύο φίλες! Η Αθηνά Οικονομάκου και η Χριστίνα Κοντοβά περνούν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων και δίνουν -για ακόμα μία φορά- μαθήματα στιλ με τις beachwear επιλογές τους.

Οι φωτογραφίες τους τραβήχτηκαν λίγο πριν από την εθνική τραγωδία που βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα, ωστόσο οι δύο φίλες παραμένουν στο κυκλαδίτικο νησί.

Η Αθηνά για να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο πολυτελές νησί, και η σχεδιάστρια μόδας γιατί είναι φαν του μέρους, σε τέτοιο σημείο που είναι σαν να έχει πολιτογραφηθεί… Μυκονιάτισσα!

Οι δύο κυρίες επέλεξαν να εμφανιστούν στην παραλία με την τελευταία λέξη της μόδας σε μαγιό. Η Χριστίνα Κοντοβά, πάντα με προσεγμένη σιλουέτα, φόρεσε λευκό ολόσωμο μαγιό, επιτομή του chic, ενώ η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα μπικίνι με ψηλόμεσο σλιπ στο χρώμα του δέρματος, που αναδείκνυε το μαύρισμά της αλλά και το γυμνασμένο κορμί της, το οποίο επανήλθε αμέσως μετά την εγκυμοσύνη της.

Το ραντεβού των δύο γυναικών στις μυκονιάτικες παραλίες ανανεώνεται κάθε χρόνο και κάθε φορά οι λουόμενοι έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την τελευταία λέξη της καλοκαιρινής μόδας παρακολουθώντας τι φορούν οι δύο stylish celebrities.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Η όμορφη κυρία είναι σύζυγος Έλληνα παρουσιαστή

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε στο θέατρο Παλλάς όπου πήγαν να δουν την παράσταση «Αλεξάνδρεια».

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»