«Δεν ήταν εραστής μου» είπε ο Μακρόν στη Βουλή για τον «γορίλα» του

❱❱ «Ο Αλεξάντρ Μπεναλά ποτέ δεν είχε τους κωδικούς για τα πυρηνικά, δεν είχε σπίτι 300 τ.μ. στο Αλμά, δεν είχε μισθό 10.000 ευρώ και δεν ήταν ποτέ εραστής μου» δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος……Εμανουέλ Μακρόν, σπάζοντας για τα καλά τη σιωπή του για το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον σωματοφύλακά του και απαντώντας με ειρωνεία στις φήμες περί «ιδιαίτερης σχέσης» του με τον 26χρονο.

Στον γαλλικό Τύπο είχαν γίνει πολλές αναφορές για τη… φύση αυτής της σχέσης, με αφορμή τη σκανδαλώδη εύνοια του Ελιζέ στο πρόσωπο του Μπεναλά και τα προνόμια που του είχαν παραχωρηθεί. Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μακρόν υποχρεώθηκε να απαντήσει σε φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος, καθώς και τον Φεβρουάριο του 2017, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής κούρσας, είχε διαψεύσει ότι διατηρούσε… παράλληλη σχέση με τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της δημόσιας γαλλικής ραδιοτηλεόρασης, Ματιέ Γκαλέ.

Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης σε βουλευτές του κόμματός του, ο Μακρόν πήρε πάνω του κάθε ευθύνη και έβγαλε από το κάδρο κάθε άλλο πρόσωπο που σχετίζεται με την υπόθεση, όπως τον υπουργό Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ, αν και δήλωσε ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης ότι γνώριζε για τη συμπεριφορά του Μπεναλά. Το βράδυ της Κυριακής η εισαγγελία του Παρισιού άσκησε σε βάρος του Μπεναλά δίωξη για «ομαδική βία», αντιποίηση Αρχής και άλλα αδικήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Ο γιος των Λαζαρίδη – Μαλλιωτάκη: «Ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω»

Ο μεγάλος γιος του Μπάμπη Λαζαρίδη, Βασίλης που απέκτησε από τον γάμο του με την Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε για τον πατέρα του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».