Οργασμοί «με το καλημέρα»

❱❱ Ξυπνητήρι-δονητής που φοριέται μέσα από το γυναικείο εσώρουχο για όσες αγαπούν το πρωινό sexΑν και τα ξυπνητήρια δεν αποτελούν αγαπημένο gadget κανενός, το Little Rooster Alarm εγγυάται ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ημέρας για όσες γυναίκες το αποκτήσουν.

Πρόκειται για το πρώτο ξυπνητήρι με ενσωματωμένο δονητή, που υπόσχεται να χαρίσει οργασμούς «με το καλημέρα», αφού αντί για εκνευριστικό ήχο παράγει δονήσεις. Φαίνεται μάλιστα ότι τηρεί τη δέσμευσή του, καθώς δεκάδες ικανοποιημένες αγοράστριες το βαθμολογούν με άριστα, υποστηρίζοντας ότι έχει μεταμορφώσει τη σεξουαλική τους ζωή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας, το Little Rooster είναι ο «παράδεισος» για όσες αγαπούν το πρωινό σεξ, ωστόσο δεν είναι λίγες εκείνες που επιλέγουν να το παίρνουν μαζί τους φεύγοντας το πρωί από το σπίτι. Μια χρήστρια αναφέρει ότι φορά τη συσκευή καθ’ οδόν για τη δουλειά της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι συνάδελφοί της έχουν παρατηρήσει έκτοτε αλλαγή στην όλη της συμπεριφορά, ενώ δεν είναι λίγα και τα ζευγάρια που αναφέρουν ότι έχει επαναφέρει τη χαμένη σπίθα στην κρεβατοκάμαρά τους.

Ο έξυπνος αυτός δονητής φοριέται μέσα από το γυναικείο εσώρουχο και μπορεί να προγραμματιστεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Είναι επαναφορτιζόμενος, διαθέτει 27 επίπεδα έντασης και πλήκτρο αναβολής. Το Little Rooster διατίθεται στην τιμή των 120 ευρώ, ωστόσο το χαμόγελο που προσφέρει είναι μάλλον ανεκτίμητης αξίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Ο γιος των Λαζαρίδη – Μαλλιωτάκη: «Ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω»

Ο μεγάλος γιος του Μπάμπη Λαζαρίδη, Βασίλης που απέκτησε από τον γάμο του με την Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε για τον πατέρα του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».