Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

H «πληγωμένη» Φουρέιρα queen των gays

❱❱ Εξώφυλλο στο νέο τεύχος του περιοδικού «Antivirus» της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ κοινότηταςΑφού τραγούδησε σχεδόν σε όλα τα Gay Pride της Ευρώπης, η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού «Antivirus» της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Για τις ανάγκες του ομολογουμένως ανατρεπτικού concept της φωτογράφισης η «Μπιγιονσέ της Ευρώπης», όπως τη χαρακτήρισαν πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της φετινής Eurovision, πόζαρε στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη με μαύρο σέξι outfit, δεμένη σε έναν ξύλινο στύλο, ενώ βέλη έχουν τρυπήσει τρία σημεία του σώματός της. Με άλλα λόγια, παρουσιάζεται στο εξώφυλλο σαν μια γυναίκα που τιμωρείται, λόγω των κοινωνικών προκαταλήψεων.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο του περιοδικού Βασίλη Θανόπουλο, η τραγουδίστρια του «Fuego» τόνισε πως η εν λόγω εικόνα συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο κάποια άτομα χειρίστηκαν το θέμα της καταγωγής της. «Δυστυχώς, το μοτίβο είναι πάντα το ίδιο. Ανθρωποι που ό,τι δεν γνωρίζουν, δεν αποδέχονται ή δεν καταλαβαίνουν προσπαθούν να το πολεμήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μίλησε στη συνέχεια για τις αντιδράσεις που ξέσπασαν, όταν σχημάτισε με τα χέρια της τον αλβανικό αετό: «Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχουν αντιδράσεις σε έναν μουσικό διαγωνισμό με 43 χώρες, επειδή έκανα τη σημαία της χώρας όπου γεννήθηκα. Τι σημαίνει αυτό; Εμένα ο νους μου δεν το χωράει! Οπως δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις που σήκωσα μια rainbow σημαία. Για εμένα είναι τιμή αυτό το πράγμα» σημείωσε για να προσθέσει παρακάτω:

«Στη ζωή μου πια δεν έχω να φοβηθώ κανέναν. Θα κάνω αυτό που πιστεύω και αυτό που αγαπώ. Αυτή είναι η κουλτούρα μου. Δεν είμαι εθνικίστρια, δεν είμαι ομοφοβική, είναι ανοιχτόμυαλη, αγαπώ τους ανθρώπους χωρίς να δίνω σημασία ποιο είναι το φύλο τους ή η σεξουαλικότητά τους. Μέσα στην καθημερινότητά μου έχω αποφασίσει να παλεύω για τα δικαιώματα των ανθρώπων. Ως Ελένη, ως άνθρωπος. Για τα δικαιώματα των γυναικών, των μεταναστών, των gay, των τρανς. Ολοι είμαστε ίσοι, τέλος!»

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...