Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Χώρισαν έτσι ξαφνικά Καλογρίδη – Λυκουρέζος

❱❱ Τίτλοι τέλους για την πολυσυζητημένη σχέση του Λυκουρέζου με την Καλογρίδη! Πέντε μήνες κράτησε το love story τους!«Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς» τραγουδούσαν αγκαλιασμένοι η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος το βράδυ που τους «τσάκωσαν» οι παπαράτσι πρώτο τραπέζι πίστα στον Γιάννη Πάριο. Σήμερα, περίπου πέντε μήνες μετά και μόλις οκτώ ημέρες πριν από την πρώτη επέτειο του θανάτου της αξέχαστης συζύγου του Ζωής Λάσκαρη, ο 84χρονος ποινικολόγος είναι πάλι single. Η σχέση του με την 55χρονη εκκεντρική ηθοποιό έλαβε τέλος, έτσι ξαφνικά και απροσδόκητα όπως είχε αρχίσει, κάνοντας τότε τον γύρο της κοσμικής Αθήνας ως το νούμερο ένα κουτσομπολιό. 

Οπως μετέφερε στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ο Αλέξανδρος ήταν εκείνος που επιδίωξε να διακόψουν τη σχέση τους, καθώς αδυνατούσε ν’ αντεπεξέλθει στην ξέφρενη ζωή της Νατάσας. Η πρώην παίκτρια του reality «Nomads», που απέκτησε πρόσφατα το δικό της κανάλι στο YouTube, βγαίνει συχνά, γλεντάει μέχρι τα ξημερώματα, ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδος και γενικά έχει ένα πολύ «φορτωμένο» πρόγραμμα, το οποίο είναι δύσκολο να ακολουθήσει ένας άνθρωπος που την περνάει σχεδόν 30 χρόνια και εργάζεται επίσης πολλές ώρες σε μια απαιτητική δουλειά.

«Μοιραία, κάθε φορά που ο Αλέξανδρος της έλεγε ότι δεν μπορούσε να τη συνοδεύσει σε κάποια κοσμική έξοδο, εκείνη εκνευριζόταν και ξεσπούσαν καβγάδες μεταξύ τους» σχολιάζει στην «Espresso» πηγή από το περιβάλλον τους, προσθέτοντας ότι αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε από την αρχή της σχέσης τους, με τον δικηγόρο συνήθως να κάνει πίσω για να μην της χαλάσει το χατίρι.

Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο συνεργάτης της εφημερίδας μας είχε γίνει μάρτυρας ενός τέτοιου σκηνικού στο Κολωνάκι. Το ζευγάρι, φρεσκοερωτευμένο τότε, έκανε τη βόλτα του στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ, όταν, έξω από γνωστό μαγαζί στην πλατεία, η Νατάσα συνάντησε κάποιες φίλες της, που τους πρότειναν να καθίσουν για ένα ποτό. Ωστόσο, ο ποινικολόγος αρνήθηκε, κάνοντας την ηθοποιό να ξεσπάσει σε δυνατές φωνές, με αποτέλεσμα οι δυο τους να γίνουν… θέαμα. Λίγη ώρα μετά, το ζευγάρι βρισκόταν καθισμένο στο μπαρ του καταστήματος και έπινε σφηνάκια, ενώ η Νατάσα είχε πλέον διαφορετικό ύφος και έκανε γλύκες στον Αλέξανδρο.

Ανάμεσα στις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά μετά τον χωρισμό του ζευγαριού το τελευταίο εικοσιτετράωρο ήταν πως έπαιξε τον ρόλο της σ’ αυτόν και η κόρη του ποινικολόγου, η Μαρία Ελένη, κάτι που για την ώρα τουλάχιστον δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από κάποια πηγή.

Ηταν μέσα Μαρτίου, μόλις εφτά μήνες από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, όταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποφάσισε να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή δίπλα στη Νατάσα Καλογρίδη, μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα που -όπως σχολίασαν αρκετοί μόλις πληροφορήθηκαν το ειδύλλιό τους- μοιάζει αρκετά στην εμφάνιση με την αλησμόνητη πρωταγωνίστρια. Ο δικηγόρος και η ηθοποιός έκαναν και δύο ταξίδια μαζί, ένα στις εξωτικές Μαλδίβες και άλλο ένα στη Βενετία, το οποίο συνδυάστηκε με το γύρισμα τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία μίλησαν αμφότεροι για τη σχέση τους.

Εκείνη την περίοδο είχε ακουστεί έντονα ότι η Νατάσα δέχτηκε μέχρι και πρόταση γάμου από τον Λυκουρέζο στη γειτονική χώρα, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε από τους ίδιους. Τον τελευταίο καιρό οι κοινές έξοδοί τους είχαν αραιώσει, ενώ οι φήμες πως έπεσαν οι τίτλοι τέλους άρχισαν να κυκλοφορούν όταν εκείνος ταξίδεψε στη Χίο για έναν γάμο φίλων του, ενώ η Νατάσα έμεινε στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το κανάλι της στο YouTube.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...