Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Winners με αέρα στα πανιά τους

❱❱ Ποια πρόσωπα της μικρής οθόνης θα συνεχίσουν να εμπιστεύονται οι καναλάρχες και τη νέα σεζόν

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Αλλη μια τηλεοπτική χρονιά ολοκληρώθηκε, με την επόμενη να βρίσκεται προ των πυλών! Ποιοι είναι όμως οι νικητές της περσινής τηλεοπτικής σεζόν που με άλλον αέρα κάνουν «deal» με τα κανάλια; Ποιοι ήταν οι αγαπημένοι του τηλεοπτικού κοινού που θα συνεχίσουν να του κάνουν συντροφιά και φέτος;

Σίγουρα μία από αυτούς που μπορούν να πανηγυρίζουν τη φετινή σεζόν είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία από παρουσιάστρια δεύτερης γραμμής πέρασε μπροστά! Ξεκινώντας από το επιτυχημένο reality μόδας «My style rocks» (Σκάι) βρέθηκε στο «Dancing with the stars» (ΑΝΤ1), το οποίο μπορεί να μην έκανε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης, αλλά την έχρισε κεντρική παρουσιάστρια.

Στις ευνοημένες της σεζόν που πέρασε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ύστερα από όσα ακούστηκαν για εκείνη και τις αρχηγικές τάσεις της από τους παλιούς της συνεργάτες στον Alpha έφτασε ως τον Αγιο Δομίνικο για να… εξιλεωθεί. Μέσα από τις κακουχίες που πέρασε στο «Survivor» και τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετώπισε «έφτιαξε» το προφίλ της.

Τώρα επιστρέφει δικαιωμένη, με τον Σκάι να της εμπιστεύεται -τη νέα σεζόν- το τιμόνι του reality μόδας «Μy style rocks». Καλή ήταν η χρονιά και για τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία άφησε τις ψυχαγωγικές εκπομπές και μεταπήδησε στα τηλεπαιχνίδια. Το «Still Standing» στον ΑΝΤ1 την κράτησε όρθια στη μικρή οθόνη, δεν την κατάπιε η καταπακτή, και έτσι χαλαρή συνεχίζει και του χρόνου.

Αλώβητη η Μπακοδήμου

Κερδισμένη από τη σεζόν βγήκε και η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής τού «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που πήγε μια χαρά στην τηλεθέαση, ενώ ανέλαβε και το αμφιλεγόμενο reality σχέσεων «Power of love», από το οποίο όμως βγήκε αλώβητη. Ενώ σύσσωμος ο Τύπος χαρακτήριζε το πρόγραμμα «trush», η παρουσιάστρια, με την ψυχραιμία που επέδειξε, βγήκε στον αφρό. Ετσι θα τη δούμε και τη νέα σεζόν στον Σκάι.

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε το «Πρωινό» της στον ΑΝΤ1 να είναι πρώτο στο σύνολο της ώρας μετάδοσής του και τα πήγε ακόμα καλύτερα στο γυναικείο κοινό, ωστόσο θα πρέπει να κάνει κάποιες αλλαγές στο πάνελ της για να χτυπήσει ξανά 25άρια. Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι κι αυτή μια από τις τυχερές της σεζόν. Εκανε υψηλές τηλεθεάσεις ως την τελευταία μέρα της στο epsilon. Και μπορεί το κανάλι να μην ανανέωσε τη συνεργασία τους, εκείνη όμως απτόητη συνεχίζει με την ίδια εκπομπή στον Σκάι. Εξαιρετικά καλά πήγαν στο Star η Βίκυ Καγιά με το «Shopping Star» και η Ζήνα Κουτσελίνη με την κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», που φυσικά συνεχίζουν. Στα πουλέν της σεζόν και η Κατερίνα Καινούργιου στο epsilon, που έχει αποκτήσει άλλον αέρα στο γυαλί. Στους νικητές της σεζόν καταγράφεται και ένας άνδρας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Νο 1 Survivor πλασάρεται πλέον ως ηθοποιός στο «Τατουάζ» και… σκίζει! Ολα αυτά αφορούν την ψυχαγωγία, καθώς στην ενημέρωση συνεχίζουν να κρατάνε τα πρωτεία οι Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Αυτιάς και Αντώνης Σρόιτερ!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...