Στο «resort» των σαϊεντολόγων ο κανακάρης του Τομ Κρουζ

❱❱ Ο 23χρονος Κόνορ ακολούθησε τα βήματα του διάσημου πατέρα τουΣτο «πατρικό» του μετακόμισε ο Κόνορ Κρουζ, ο υιοθετημένος γιος του διάσημου ηθοποιού Τομ Κρουζ. 

Ο 23χρονος dj ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του μετακόμισε στο «θρησκευτικό θέρετρο» της σαϊεντολογίας, το Sandcastle στη Φλόριντα, ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που ανήκει στην αμφιλεγόμενη θρησκευτική οργάνωση. 

Αυτή η κίνηση του Κόνορ ερμηνεύεται απ’ όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ως ένδειξη πως ο μοναχογιός του Κρουζ ετοιμάζεται να αναλάβει κάποιον σημαντικό ρόλο στους κόλπους της σαϊεντολογίας, της οργάνωσης που ίδρυσε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ και της οποίας ηγείται τώρα ο Ντέιβιντ Μισκάβιτζ.

Το συγκρότημα αυτών των πολυτελών κατοικιών χτίστηκε το 1979 και πρόσφατα ανακαινίστηκε για να αποκτήσει 62 νέες κατοικίες αλλά και 84 δωμάτια ακροάσεων, όπου οι σαϊεντολόγοι περνούν από τις διαβόητες συνεδρίες κατά τις οποίες αποκαλύπτουν θέματα που τους απασχολούν. 

Πολυτέλεια

Ενώ το Sandcastle διαθέτει μια ολόκληρη πτέρυγα που είναι αφιερωμένη στην εξέλιξη της οργάνωσης, δεν αφήνει σε δεύτερη μοίρα την πολυτέλεια. Παρά την αυστηρότητα στις πνευματικές πρακτικές της, η οργάνωση επιλέγει στα κτίριά της να υπάρχουν στοιχεία που επιτρέπουν την καλοπέραση, όπως θέα στη θάλασσα, πισίνες και τζακούζι, ακόμα και τροπικά μπαρ. Ο Κόνορ, που πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα νέο τατουάζ που δείχνει μια άγκυρα και τη χρονολογία 1936, κυκλοφορεί ντυμένος κάζουαλ μέσα στο πολυτελές συγκρότημα, στο οποίο οι κανόνες ασφαλείας είναι τόσο αυστηροί που πηγαίνει αυτοπροσώπως στην είσοδό του για να κανονίσει την είσοδο του καλύτερου φίλου του, του Κάσιντι Λέικ, παρά το γεγονός ότι είναι και εκείνος μέλος της οργάνωσης.

Ο Κόνορ υιοθετήθηκε μαζί με την 25χρονη Μπέλα, η οποία ζει τώρα στο Λονδίνο, όταν ο πρωταγωνιστής ήταν παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν. Ο Κόνορ προτίμησε να μείνει με τον 56χρονο σήμερα ηθοποιό και φέρεται ότι έχει κόψει κάθε επικοινωνία με την ηθοποιό, η οποία, όπως αποκάλυψε η πρώην σαϊεντολόγος Λίρα Ρέμινι, έχει κηρυχθεί εχθρός της εκκλησίας.

Το νέο σπίτι του Κόνορ είναι μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από το νέο ρετιρέ του Κρουζ, όπου ο ηθοποιός αναμένεται να μετακομίσει μετά την ολοκλήρωση των εργασιών σε αυτό. Ο πρωταγωνιστής φέρεται ότι πούλησε την κατοικία του στο Λος Αντζελες, αφού σπάνια έμενε σε αυτήν, εξαιτίας των υποχρεώσεών του στην οργάνωση.

Στο «πατρικό» του μετακόμισε ο Κόνορ Κρουζ, ο υιοθετημένος γιος του διάσημου ηθοποιού Τομ Κρουζ. Ο 23χρονος dj ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του μετακόμισε στο «θρησκευτικό θέρετρο» της σαϊεντολογίας, το Sandcastle στη Φλόριντα, ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που ανήκει στην αμφιλεγόμενη θρησκευτική οργάνωση. Αυτή η κίνηση του Κόνορ ερμηνεύεται απ’ όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ως ένδειξη πως ο μοναχογιός του Κρουζ ετοιμάζεται να αναλάβει κάποιον σημαντικό ρόλο στους κόλπους της σαϊεντολογίας, της οργάνωσης που ίδρυσε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ και της οποίας ηγείται τώρα ο Ντέιβιντ Μισκάβιτζ.Το συγκρότημα αυτών των πολυτελών κατοικιών χτίστηκε το 1979 και πρόσφατα ανακαινίστηκε για να αποκτήσει 62 νέες κατοικίες αλλά και 84 δωμάτια ακροάσεων, όπου οι σαϊεντολόγοι περνούν από τις διαβόητες συνεδρίες κατά τις οποίες αποκαλύπτουν θέματα που τους απασχολούν. 
ΠολυτέλειαΕνώ το Sandcastle διαθέτει μια ολόκληρη πτέρυγα που είναι αφιερωμένη στην εξέλιξη της οργάνωσης, δεν αφήνει σε δεύτερη μοίρα την πολυτέλεια. Παρά την αυστηρότητα στις πνευματικές πρακτικές της, η οργάνωση επιλέγει στα κτίριά της να υπάρχουν στοιχεία που επιτρέπουν την καλοπέραση, όπως θέα στη θάλασσα, πισίνες και τζακούζι, ακόμα και τροπικά μπαρ. Ο Κόνορ, που πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα νέο τατουάζ που δείχνει μια άγκυρα και τη χρονολογία 1936, κυκλοφορεί ντυμένος κάζουαλ μέσα στο πολυτελές συγκρότημα, στο οποίο οι κανόνες ασφαλείας είναι τόσο αυστηροί που πηγαίνει αυτοπροσώπως στην είσοδό του για να κανονίσει την είσοδο του καλύτερου φίλου του, του Κάσιντι Λέικ, παρά το γεγονός ότι είναι και εκείνος μέλος της οργάνωσης.Ο Κόνορ υιοθετήθηκε μαζί με την 25χρονη Μπέλα, η οποία ζει τώρα στο Λονδίνο, όταν ο πρωταγωνιστής ήταν παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν. Ο Κόνορ προτίμησε να μείνει με τον 56χρονο σήμερα ηθοποιό και φέρεται ότι έχει κόψει κάθε επικοινωνία με την ηθοποιό, η οποία, όπως αποκάλυψε η πρώην σαϊεντολόγος Λίρα Ρέμινι, έχει κηρυχθεί εχθρός της εκκλησίας.Το νέο σπίτι του Κόνορ είναι μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από το νέο ρετιρέ του Κρουζ, όπου ο ηθοποιός αναμένεται να μετακομίσει μετά την ολοκλήρωση των εργασιών σε αυτό. Ο πρωταγωνιστής φέρεται ότι πούλησε την κατοικία του στο Λος Αντζελες, αφού σπάνια έμενε σε αυτήν, εξαιτίας των υποχρεώσεών του στην οργάνωση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ