Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Πονεμένη Μαριάννα Τουμασάτου

❱❱ Στην «Espresso» τα πρώτα πλάνα με την ηθοποιό στα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το «Ελα στη θέση μου» στον Alpha και η «Παρθένα Ζωή» στον ΑΝΤ1 ήταν οι μοναδικές ελληνικές καθημερινές σειρές που παίζονταν τη σεζόν 2017-2018. Το μοντέλο που ακολουθήθηκε από τα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια ήταν να προβάλλουν λιγότερες ημέρες τα σίριαλ, όπως έγινε, για παράδειγμα, με το «Τατουάζ» στον Αlpha, καθώς οι σειρές σε καθημερινή βάση κοστίζουν, και μάλιστα πολύ ακριβά.

Τη νέα τηλεοπτική περίοδο, ωστόσο, κάτι φαίνεται ν’ αλλάζει. Υστερα από αρκετά χρόνια θα δούμε πέντε, ίσως και έξι, καθημερινά σίριαλ σε διαφορετικές ζώνες μέσα στην ημέρα από αντίπαλα κανάλια, τα οποία δεν φείδονται χρημάτων. Απεναντίας, έχουν προσλάβει μια πλειάδα ηθοποιών, σκηνοθετών, σεναριογράφων και τεχνικών, οι οποίοι (επιτέλους!) βρίσκουν και πάλι δουλειά στη μικρή οθόνη.

«Αναγέννηση»

Ουσιαστικά, μιλάμε για την «αναγέννηση» του καθημερινού σίριαλ στη χώρα μας και αυτό μόνο θετικά αντιμετωπίζεται από αυτούς που κινούνται στην εγχώρια οπτικοακουστική βιομηχανία.

Από τον ΑΝΤ1 εξασφαλίσαμε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της Μαριάννας Τουμασάτου στη νέα, πολύ φιλόδοξη καθημερινή σειρά του καναλιού «Γυναίκα χωρίς όνομα», την οποία υπογράφουν η Μαρία Γεωργιάδου σεναριακά και η Βίκυ Μανώλη σκηνοθετικά. Οι εικόνες προέρχονται από τη στιγμή κατά την οποία η ηρωίδα που υποδύεται η αγαπημένη ηθοποιός μαθαίνει τα νέα της απώλειας του γιου της και ξεσπάει σε κλάματα. Στη σειρά πρωταγωνιστούν, επίσης, οι Ταμίλα Κουλίεβα, Κώστας Καζάκος και Μαρκέλλα Γιαννάτου. Οσο για την υπόθεσή της, παρουσιάζει τη μάχη δύο γυναικών για να σώσουν τα παιδιά τους.

f2 gynaika horis onoma

Ακόμη ένα καθημερινό σίριαλ που θα προβάλλει το κανάλι του Αμαρουσίου είναι η «Επιστροφή», σε σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Σπύρου Μιχαλόπουλου. Πρωταγωνιστούν οι Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου και Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Η ιστορία αρχίζει την ημέρα που ο τετράχρονος Δημήτρης πέφτει θύμα απαγωγής. Είκοσι χρόνια μετά, ο Δημήτρης επιστρέφει, αλλά είναι ο αληθινός; Και πόσο μπλεγμένος είναι ο πατέρας του σε αυτήν την επιστροφή;

Από την άλλη μεριά, στον Σκάι, θα δούμε τη νέα καθημερινή παραγωγή «Φτωχοί και πλούσιοι» σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, με πρωταγωνιστές τους Κώστα Κόκλα, Υρώ Μανέ, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Ελένη Κρίτα κ.ά. Σε αυτήν την ιστορία συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι, οι φτωχοί και οι πλούσιοι, οι οποίοι θα συναντηθούν μοιραία μέσω μιας κληρονομιάς. Οσον αφορά το epsilon TV, ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τον «Πρίγκιπα της φωτιάς», σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, που θα προβάλλεται καθημερινά. Πρωταγωνιστούν οι Μάξιμος Μουμούρης, Αντίνοος Αλμπάνης, Αλέκος Συσσοβίτης και Πέγκυ Σταθακοπούλου. Η ιστορία αρχίζει με ένα μικρό κορίτσι που βλέπει να σκοτώνεται ο πατέρας της από αγνώστους και το σπίτι της να καίγεται.

f3

Ακόμη, ο Alpha θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν το καθημερινό σίριαλ «Ελα στη θέση μου», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη, ενώ από τους ιθύνοντες του σταθμού εξετάζεται και το ενδεχόμενο το «Τατουάζ», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου, που προβάλλεται για δεύτερη σεζόν, να μεταδίδεται και αυτό σε καθημερινή βάση.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...