Δίχρονος θεριακλής στην Ινδονησία καπνίζει δύο πακέτα την ημέρα!

❱❱ Σε μια ηλικία στην οποία οι περισσότερες μανάδες αγοράζουν στα παιδιά τους τρόφιμα βιολογικής καλλιέργειας για να προστατέψουν την υγεία τους, μητέρα στην Ινδονησία αγοράζει στον δίχρονο γιο της δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα!Ο Ράπι Ανάντα Παμούνγκας (φωτό) από το Σουκαμπούμι έγινε εθισμένος καπνιστής όταν άρχισε να βάζει στο στόμα του τις σκόρπιες γόπες που πετούσαν περαστικοί έξω από τον εμπορικό πάγκο της μητέρας του.

Μεγαλύτερα αγόρια για να γελάσουν άναβαν τις γόπες που έβαζε στο στόμα του και το παιδί εθίστηκε φτάνοντας στο σημείο να εκλιπαρεί τους περαστικούς για τα τσιγάρα που κρατούσαν. Αυτοί αρχικά το έβρισκαν αστείο και του έδιναν, γελώντας όταν τα άναβε ή με την απειλητική του γκριμάτσα όταν προσπαθούσαν να του πάρουν το τσιγάρο.

Η μητέρα του, η 35χρονη Μαριάτι, παραδέχθηκε ότι του αγοράζει δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα για να σταματήσει τα ξεσπάσματα γκρίνιας του.

«Αν δεν καπνίσει, δεν μπορεί να κοιμηθεί. Αρχίζει να χτυπιέται και να κλαίει» λέει η γυναίκα, η οποία προσθέτει ότι τους έχει γονατίσει και οικονομικά και σκοπεύουν να το πάνε σε γιατρό για να το κόψει.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ