Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Στη… μάχη με δύο δυνατά «όπλα»!

❱❱ Το «My Style Rocks» με τη Σπυροπούλου και το «Power of Love» με την Μπακοδήμου θα ρίξει στο… ρινγκ της τηλεθέασης ο ΣκάιΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Σκάι ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης τη νέα τηλεοπτική σεζόν με πολύ δυνατά όπλα. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο σταθμός του Φαλήρου πρόκειται να εντάξει στη μεσημεριανή ζώνη του τη νέα εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία θα μεταδίδεται από τις 12.00 έως τις 14.00, ενώ λίγο αργότερα θα αρχίσουν οι νέοι κύκλοι των δύο επιτυχημένων ριάλιτι παραγωγών «My Style Rocks», με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και «Power of Love», με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η διοίκηση του Σκάι και ο Τούρκος παραγωγός Aτζούν Ιλιτζαλί αποφάσισαν -σύμφωνα με πληροφορίες από βασικά στελέχη του καναλιού- να «ρίξουν» στο… ρινγκ ταυτόχρονα στη μεσημεριανή και την απογευματινή ζώνη τα προγράμματα που την περίοδο 2017-2018 έφεραν μεγάλη θεαματικότητα, διαφήμιση και δημιούργησαν μεγάλο ντόρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και με αρνητική χροιά κάποιες φορές.

Ετσι την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι το τέλος Αυγούστου οι υπεύθυνοι του ψυχαγωγικού προγράμματος θα έχουν καταλήξει στις ώρες που θα προβάλλονται καθημερινά το reality μόδας «My Style Rocks», με παρουσιάστρια την πρώην «Survivor» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και σε ρόλο-έκπληξη την περσινή νικήτρια Ραμόνα Βλαντή, αλλά και το reality σχέσεων «Power of Love», με τη Μαρία Μπακοδήμου και πάλι στο… τιμόνι να προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα στους νέους παίκτες που θα αναζητήσουν τον έρωτα στη βίλα της Κωνσταντινούπολης.

Για όλα τα γούστα

Στη βραδινή ζώνη, τώρα, ο Σκάι αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα. Συγκεκριμένα, θα μας κρατά συντροφιά δύο φορές την εβδομάδα το σόου ταλέντων «Τhe Voice» με τον Γιώργο Καπουτζίδη και κριτές τους Σάκη Ρουβά, Ελενα Παπαρίζου, Κωστή Μαραβέγια και ίσως τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος ενδέχεται να μην μπορέσει τελικά να βρεθεί στο πόστο του λόγω υποχρεώσεων στις ΗΠΑ, όπου κυνηγάει το όνειρο της διεθνούς καριέρας.

Δύο φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται και το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση, ενώ μία ακόμη φορά στο πάνελ της κριτικής επιτροπής θα κάθονται οι Σάκης Τανιμανίδης, Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργος Καπουτζίδης.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι τις Παρασκευές η primetime ζώνη του Σκάι θα είναι αφιερωμένη στις special (ή αλλιώς «gala») εκδόσεις των απογευματινών realities. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Μαρία Μπακοδήμου θα φορούν τα γιορτινά τους και θα υποδέχονται τους τηλεθεατές στα «My Style Rocks Gala» και «Power of Love Gala», αντίστοιχα. Ποιο θα αρχίζει πρώτο και ποιο δεύτερο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.

Το πιθανότερο όμως είναι να μικρύνουν σε διάρκεια, ώστε να χωρέσουν και τα δύο στο βραδινό πρόγραμμα της Παρασκευής. Και για όσους αναρωτιούνται γιατί ακόμη ο σταθμός δεν έχει ανακοινώσει με επίσημο δελτίο Τύπου τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Μαρία Μπακοδήμου σ’ αυτά τα πρότζεκτ, αυτό θα γίνει οσονούπω με κοινή ανακοίνωση. Λίγη υπομονή, λοιπόν…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...