Στα σαγόνια του καρχαρία!

❱❱ Επίθεση σε λουόμενο στην παραλία όπου είχε γυριστεί το 1975 η θρυλική ταινίαΜε το sequel της ταινίας «Τα σαγόνια του καρχαρία», όχι όμως σε κινηματογραφικό πλατό, αλλά στην πραγματική ζωή, έμοιαζε η επίθεση από λευκό καρχαρία που δέχτηκε 61χρονος στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά, κολυμπούσε περίπου 27 μέτρα ανοιχτά της ακτής του Κέιπ Κοντ, κοντά στο νησί Μάρτας Βίνεγιαρντ, σε παραλία του οποίου το 1975 γυρίστηκε η θρυλική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ξαφνικά όσοι βρίσκονταν στην ακτή τον άκουσαν να ουρλιάζει. «Βγάλτε με από τη θάλασσα… βγάλτε με… καρχαρίας, καρχαρίας!» φώναζε έντρομος, σύμφωνα με τον Τόμας Μπάκετ που μίλησε στην «Boston Herald». «Βούτηξα στη θάλασσα για να τον βγάλω» περιέγραψε, προσθέτοντας ότι αμέσως άλλοι λουόμενοι έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ο 61χρονος έφερε τόσο βαθύ τραύμα από τα σαγόνια του λευκού καρχαρία στον αριστερό γοφό και τον κορμό, που φαινόταν το κόκαλό του. Οπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα που τον μετέφεραν στην ακτή ο άνδρας άφηνε πάνω στην άμμο μια πλατιά γραμμή με το αίμα του. Εχανε τόσο πολύ αίμα, που αυτοί που τον κουβαλούσαν φοβήθηκαν ότι θα τους πέθαινε στα χέρια. Για καλή του τύχη όμως κατέφθασε γρήγορα ελικόπτερο, το οποίο τον μετέφερε σε νοσοκομείο της Βοστόνης, όπου νοσηλεύεται.

Οι Αρχές έκλεισαν την παραλία του Κέιπ Κοντ, καθώς και γειτονικές παραλίες μετά τις αναφορές για αρκετούς καρχαρίες στην περιοχή, αλλά έκαναν λόγο για «σπάνιο γεγονός». Οπως είπαν, η τελευταία επίθεση λευκού καρχαρία σε άνθρωπο καταγράφηκε το 2012, ενώ η τελευταία θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στη Μασαχουσέτη έγινε το 1936.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...