Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Η πρώην σύζυγος του κροίσου Αλκη Δαυίδ έπεσε στην αγκαλιά της… κολλητής της

❱❱ Η sexy πρώην σύζυγος του εκκεντρικού μεγιστάνα Αλκη Δαυίδ ζει χωρίς φραγμούς τον έρωτά της με τη φίλη της Ντανιέλε ΤορτορέλοΗ Τζένιφερ Στάνο είναι ξανά ερωτευμένη! Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του εκκεντρικού Ελληνοκύπριου μεγιστάνα Αλκη Δαυίδ, μετά το διαζύγιό τους, φαίνεται ότι άλλαξε γούστα και έπεσε στην αγκαλιά της εντυπωσιακής Ντανιέλε Τορτορέλο!

Οι δύο γυναίκες είχαν αρχίσει να κάνουν στενή παρέα από τον Μάρτιο του 2017, ανταλλάσσοντας λόγια έρωτα και πάθους στο διαδίκτυο και εμπλουτίζοντας τους λογαριασμούς τους στο Instagram με τρυφερές φωτογραφίες και βίντεο, ενίοτε και τολμηρά. «Κάθε μέρα της ζωής μας αισθάνομαι ότι είναι ένας λόγος για να το γιορτάζουμε. Ελπίζω να σου αρέσει. Σ’ αγαπώ» έγραψε η Τορτοτέλο σε βίντεο που ανάρτησε με αφορμή τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, στο οποίο περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από κοινές διακοπές που έκαναν οι δύο γυναίκες.

5464 4

Η πρώτη φορά που η Στάνο και η Τορτορέλο πόζαραν στον φακό χωρίς ρούχα, ανταλλάσσοντας ένα παθιασμένο φιλί με τα κορμιά τους ενωμένα, ήταν κάτω από μια ντουσιέρα. Μάλιστα, το εν λόγω «κλικ» είχε ανεβάσει στο Instagram ο Ελληνοκύπριος δισεκατομμυριούχος, αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Τότε τα ξένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ερωτικό τρίγωνο, αφού η Ντανιέλε ήταν οικογενειακή φίλη με το παντρεμένο ζευγάρι. Ωστόσο, γρήγορα οι φήμες διαψεύστηκαν, όταν βγήκαν στην επιφάνεια πικάντικες λεπτομέρειες για τη ζωή της, ότι δηλαδή προτιμά μόνο γυναίκες.

f1a

Κάπου παρακάτω είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Στάνο να φιλιέται με άλλη γυναίκα σε κλαμπ του Μπέβερλι Χιλς. Τα εν λόγω «κλικ» διοχετεύθηκαν στο Instagram από έναν άγνωστο χρήστη με το nickname @jjimimsy. Και πάλι οι followers του επιχειρηματία Αλκη Δαυίδ έμειναν άφωνοι. Ισως και ο ίδιος. Μοιραία ο διεθνής Τύπος άρχισε να… σκαλίζει μανιωδώς τον πρώιμο ερωτικό βίο της πλούσιας σε προσόντα Τζένιφερ και με έκπληξη διαπιστώθηκε ότι το διάστημα που δούλευε ως μοντέλο είχε εκδηλώσει ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Βρήκε παρηγοριά

Ο χωρισμός του Αλκη Δαυίδ από την τρίτη κατά σειρά σύζυγό του ανακοινώθηκε από τον ίδιο μέσω Instagram το 2017. Βέβαια, ο εκκεντρικός επιχειρηματίας βρήκε σχεδόν αμέσως παρηγοριά στην αγκαλιά της δροσερής Λέιλα. Οσο για την πρώην σύζυγό του, έπεσε σαν ώριμο φρούτο… δώρο στην αγκαλιά της εντυπωσιακής Τορτορέλο, η οποία διατηρεί κομμωτήριο για ζωάκια στο Λος Αντζελες. Ανέμελες πια, χωρίς το… βάρος τρίτου στη σχέση τους κυκλοφορούν πλέον παντού και πάντα μαζί. Ξαναμμένες από το ερωτικό πάθος σαν τις εικονιζόμενες στον πίνακα «Women lovers» του Τσαρλς Μπλάκμαν, οι δύο εξωτικής ομορφιάς γυναίκες ανεβάζουν στα social media εικόνες γεμάτες νόημα. Ακόμα και από το κρεβάτι τους.

f2 3

Ο Ελληνοκύπριος Αλκης Δαυίδ, από την άλλη, δεν τα έχει βάψει μαύρα. Το «άτακτο παιδί» του διεθνούς jet set, όπως τον αποκαλούν καμιά φορά τα media, περνάει «ζάχαρη» με τη νέα σύντροφό του. Το ζευγάρι ήρθε και φέτος για καλοκαιρινές διακοπές στις Σπέτσες, με τον εκκεντρικό κροίσο να ανεβάζει βίντεο από την παραλία κάνοντας focus στα… εντυπωσιακά οπίσθιά της. Βέβαια, τα ίδια έκανε και με τη Στάνο όλα τα χρόνια του έγγαμου βίου τους.

d

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...