Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Με τα μούτρα στην τρέλα!

❱❱ Η νέα μόδα για βαθύπλουτους και VIPs κάνει θραύση στη ΡωσίαΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τα «πεφταστέρια» κάνουν θραύση στη Ρωσία, μόνο που δεν πρόκειται για το εντυπωσιακό φαινόμενο που κορυφώνεται στον έναστρο ουρανό τον Αύγουστο, αλλά για τη νέα μόδα κυρίως για βαθύπλουτους και διασήμους, η οποία κατακτά το Instagram.

Η πρόκληση με το hashtag «#fallingstars2018» θέλει τους συμμετέχοντες να ποζάρουν σαν να έχουν πέσει με τα μούτρα αλλά… πολυτελώς.

«Τα αστέρια που πέφτουν», όπως είναι η μετάφραση του hashtag, όταν αναρτούν τη «στημένη» φωτογραφία τους, προκαλούν φίλους και followers τους να κάνουν το ίδιο, δημιουργώντας ένα διαρκώς αυξανόμενο «κύμα» συμμετεχόντων. Η «πρόκληση», που ήδη εξαπλώνεται σε διπλανές χώρες, αλλά και στις ΗΠΑ, έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους νέους της οικονομικής ελίτ της Ρωσίας, οι οποίοι βρήκαν ακόμη μία ευκαιρία για να κάνουν επίδειξη χλιδής.

Πολλοί «φραγκάτοι» ποζάρουν πεσμένοι στην άκρη από σκάλες του ιδιωτικού αεροπλάνου τους ή δίπλα στην πόρτα του πολυτελούς αυτοκινήτου τους με φόντο τον κήπο της βίλας τους. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα χλιδάτα γιοτ, με τους συμμετέχοντες να αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία τους και είτε να πέφτουν κατευθείαν στη θάλασσα είτε πάνω στη μαρίνα όπου είναι δεμένο το γιοτ. Αλλοι προτιμούν να «φάνε τα μούτρα τους» στις κυλιόμενες σκάλες από μεγάλα εμπορικά κέντρα όπου αγόρασαν πανάκριβα ρούχα, ενώ κάποιοι πέφτουν δίπλα από την ξαπλώστρα στον κήπο του εξοχικού τους. Σε κάθε περίπτωση, σχεδόν πάντα γύρω τους σκορπίζονται τα αντικείμενα πολυτελείας που κουβαλούν.

Για… λίγα likes

Στη νέα διαδικτυακή μόδα δεν θα μπορούσαν να μη δώσουν το «παρών» διάσημα και μη μοντέλα, που αρπάζουν την ευκαιρία για να αυτοσαρκαστούν ή για… λίγα likes παραπάνω. Το μοντέλο Κάθριν Ράμος, για παράδειγμα, η οποία συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Ουκρανίας, φωτογραφήθηκε μπροστά από τις σκάλες ιδιωτικού τζετ επιδεικνύοντας τον χλιδάτο τρόπο ζωή της. Αντίθετα, το γνωστό μοντέλο από τις ΗΠΑ Αριζόνα Μουζ επέλεξε να κάνει μια πιο «ταπεινή» πτώση, σαν να ήταν πακέτο για παράδοση, από βανάκι εταιρίας μεταφοράς εμπορευμάτων.

f5 aerodromio

Δεν λείπουν ωστόσο και «κοινοί θνητοί» οι οποίοι με αρκετή δόση χιούμορ αναρτούν τη δική τους, πιο σατιρική εκδοχή του #fallingstars2018. Οπως νεαρή που φωτογραφήθηκε «πέφτοντας» λίγο αφότου επισκέφτηκε την ξύλινη εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού της και, αντί να σκορπίζονται γύρω της πολύτιμα αντικείμενα, το μόνο που πέφτει είναι το ρολό χαρτί υγείας.

toyaleta

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...