Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Φουριόζος Ακης Πετρετζίκης σε… δυο κουζίνες του Alpha!

❱❱ Μετά το «γλυκό» reality «Bake off Greece» θα μαγειρεύει και στο «Kitchen Lab» που παρουσίαζε ο ίδιος στον ΣκάιΤο φετινό καλοκαίρι ο πρώτος Ελληνας masterchef Ακης Πετρετζίκης έγινε το μήλον της Εριδος για δύο κανάλια, τον Σκάι και τον Αlpha! 

Από τη μία πλευρά, ο σταθμός του Φαλήρου ήλπιζε σε συνέχιση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο και δημοφιλή σεφ στην εκπομπή μαγειρικής «Kitchen Lab». Από την άλλη, ο Alpha τον διεκδίκησε για μια πολύ φιλόδοξη νέα παραγωγή, το «Bake off Greece», έναν διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής με στοιχεία reality για ερασιτέχνες μερακλήδες του… γλυκού!

Ο Ακης Πετρετζίκης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό για τις εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές του, αποφάσισε τελικά όχι μόνο να δεχτεί την πρόταση του Alpha, αλλά να πάρει μαζί του και την εκπομπή που έκανε στον Σκάι, το «Kitchen Lab». Μιλάμε, δηλαδή, για σούπερ «μαγείρεμα» από την πλευρά του.

Ανανεωμένο project

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο Ακης κατάφερε να πείσει τον σταθμό να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του και το δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν (από τον Ιανουάριο και μετά), όχι όμως και πάλι σε ρόλο κριτή για τούρτες και κέικ, αλλά στον ρόλο στον οποίο τον έχει αγαπήσει ο κόσμος, αυτόν του τηλε-σεφ, που θα παρουσιάζει ωραίες συνταγές για όλη την οικογένεια μέσω του «Kitchen Lab». Πρόκειται εξάλλου για ένα project το οποίο ήταν δική του ιδέα, που τη δούλεψε πολύ, και έχει ήδη βρει τις φόρμες για την ανανέωσή του.

Μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, πάντως, ο Ακης, θα στηρίξει με τις γνώσεις του τον πρώτο reality ζαχαροπλαστικής στην εγχώρια τηλεόραση. Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι διαθέτει σε αφθονία τη σχετική εμπειρία, καθώς έχει γράψει και βιβλία ζαχαροπλαστικής, όπως το «Piece of cake», τη «Βίβλο των κέικ», όπως το αποκαλεί ο ίδιος.

9414 ioana triantafilidoy 12102015Πέρα από τον Πετρετζίκη, στο «Bake Off Greece» θα δούμε και μια ομάδα-έκπληξη: την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία επιστρέφει από το Λος Αντζελες και αφήνει για λίγο την υποκριτική αναλαμβάνοντας καθήκοντα παρουσιάστριας, και τους Νικόλα Στράγγα και Δημήτρη Χρονόπουλο, οι οποίοι θα είναι επίσης κριτές. Ο Νικόλας, βραβευμένος σεφ με πολυετή εμπειρία σε εστιατόρια με αστέρι Michelin, εδώ και χρόνια διαπρέπει στη Δανία, όπου διατηρεί «μπουτίκ επιδορπίου», ενώ έχει συμμετάσχει ως κριτής στο τηλεοπτικό «Crème de la Crème», το δανέζικο «Bake Off» για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες.

Ο Δημήτρης, από την άλλη, είναι βραβευμένος pastry chef και pastry chef consultant, με εμπειρία σε κουζίνες με αστέρι Michelin. Εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλη εταιρία παραγωγής σοκολάτας, ενώ τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί επαγγελματικά σεμινάρια και workshops ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το «Bake Off», με τη σφραγίδα του ΒΒC, μεταδίδεται σε 29 χώρες παγκοσμίως. Οσο για το ελληνικό έπαθλο, θα είναι 50.000 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...