Από την εκκλησία στο… μαιευτήριο η Λένα Παπαληγούρα!

❱❱ Η Λένα Παπαληγούρα, που ετοιμάζεται για γάμο με τον Ακη Πάντο, διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τηςΔιπλή χαρά για τη Λένα Παπαληγούρα και τον αγαπημένο της Ακη Πάντο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η αξιόλογη ηθοποιός και ο επιτυχημένος πολιτικός μηχανικός δεν θα γίνουν μόνο σύζυγοι, αλλά και γονείς! 

Οπως μας μετέφερε πηγή από το περιβάλλον τους, η κόρη του πρώην υπουργού Αναστάσιου Παπαληγούρα και της καθηγήτριας Ψυχολογίας Ζαΐρας Ράλλη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ως εκ τούτου, αφού ντυθεί νυφούλα το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, θα αρχίσει να προετοιμάζεται για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής, αυτόν της μητέρας.

Η Λένα και ο Ακης είναι ζευγάρι εδώ και μερικά χρόνια, και το τελευταίο διάστημα ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Οπως αποκάλυψε η μέλλουσα νύφη σε παλιότερη συνέντευξή της, η πρόταση γάμου έγινε σε μια μίνι απόδρασή τους στην αγαπημένη τους πόλη, το Μιλάνο. «Ηταν η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου. Δεν το περίμενα καθόλου. Επεσα από τα σύννεφα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κουμπάροι στον γάμο τους θα είναι, όπως έχουμε ξαναγράψει, η καλή τους φίλη και συνάδελφος της Λένας, Ιωάννα Παππά, και ο σύντροφός της (και αδελφός του γαμπρού) Κώστας Πάντος. Το μυστήριο θα τελεστεί στο Θησείο, ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει ακόμη σε ποια εκκλησία θα γίνει, καθώς η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος της επιθυμούν να κρατήσουν -όσο γίνεται- την ωραιότερη μέρα της ζωής τους μακριά από κάμερες και φωτογράφους. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι σε γνωστό στέκι στα νότια προάστια, όπου θα δώσουν το «παρών» συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού.

Η καλοκαιρινή περιοδεία της Λένας Παπαληγούρα με την αρχαία τραγωδία «Ηλέκτρα», όπου υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο, πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Αμέσως μετά, λοιπόν, θα έχει περίπου 20 μέρες για να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του γάμου της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...