Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Ντιριντάχτα», σέλφι και σαμπάνιες!

❱❱ «Κεραυνοί» Μαστοράκη για την υποδοχή της κυβέρνησης στους δύο στρατιωτικούςΑστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Μαστοράκης με αφορμή το «κόκκινο χαλί» της κυβέρνησης στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, που επέστρεψαν τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου σε ελληνικό έδαφος, μετά την πεντάμηνη κράτησή τους στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Σε μια ανάρτηση-ποταμό στο facebook, o γνωστός δημοσιογράφος, σκηνοθέτης και ραδιοφωνικός παραγωγός «τα έψαλε» για τα καλά στον Αγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη, χαρακτηρίζοντάς τους, μεταξύ άλλων, απερίσκεπτους, αμελείς και ερασιτέχνες, που «αναστάτωσαν έναν ολόκληρο λαό»!

«Καλά μου φανταράκια, μπορώ να σας τα χώσω, έτσι;» ξεκινά την αιχμηρή του ανάρτηση ο Νίκος Μαστοράκης και προλογίζει τι έπεται χωρίς «άλλες παράτες και κίβδηλους ηρωισμούς»! «Υπήρξατε αμελείς και απρόσεκτοι, κάνοντας τσάρκα στο χιόνι, μπήκατε σε τουρκικό έδαφος, αναστατώσατε έναν ολόκληρο λαό, απασχολήσατε τη διεθνή διπλωματία» σχολιάζει ο δημοσιογράφος, καυτηριάζοντας στη συνέχεια τη «λαϊκίστικη υπερβολή αυτού του λαού, που χωρίς ταρατατζούμ δεν ζει». «Την ημέρα της αποφυλάκισής σας, αντί ο Στρατός να στείλει ένα μικρό μεταγωγικό, έστειλε ο υπερφίαλος Ανεγκέφαλος το Εμπραέρ. Big production. Epic» στηλιτεύει την επιλογή του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, που μετέβη στην Αδριανούπουλη για να παραλάβει τους δύο στρατιωτικούς.

Ενστολοι και υπουργοί

Από τα πυρά του δεν γλίτωσαν φυσικά ούτε οι… σέλφι καθ’ οδόν για την πατρίδα! «Κωλογλείφτες αρχηγοί, ένστολοι και υπουργοί επίσης του κώλου κάνανε μαζί σας ντιριντάχτα στη διαδρομή και βγάζατε όλοι μαζί σέλφι με σαμπάνιες και γελάκια» αναφέρει ο Νίκος Μαστοράκης.

«Κι όταν φτάσατε, αντί να σας μαντρώσουν σε ένα στρατιωτικό τζιπ και να σας πάνε για debriefing (πρωταρχικό μέλημα, όταν κάποιος έχει ανακριθεί επί μήνες και δεν ξέρει η Πολιτεία τι έχει πει), ήρθε και το Χοιρινό (σιγά που θα έχανε τα photo op) για να σας φιλήσει και να σας ευχαριστήσει που βάλατε τη χώρα σας σε κίνδυνο και ρημάξατε τις δήθεν καλές σχέσεις μας με τη δήθεν φίλη Τουρκία» σχολιάζει ο 77χρονος σκηνοθέτης, αναφερόμενος στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο.

«Kαι στο φινάλε, το πιο τερατώδες: Απόδοση τιμών να ευτελίζει πρωτόκολλο και δευτερόκωλο» συνεχίζει. «Μερικοί γελοίοι σάς αποκάλεσαν ήρωες (τι συμφορά!), επειδή η ηρωοποίηση φέρνει ωραιοποίηση σε μια κακάσχημη κυβέρνηση. Κολοκοτρώνη, ακούς;» εξηγεί σε καυστικό τόνο. Μάλιστα, τονίζει ότι, αντί να «τους κλείσουν μέσα» για την περιπέτεια στην οποία έβαλαν τη χώρα, «σε λίγο θα πουλήσετε και τα δικαιώματα της εθνικής μας περιπέτειας για να γίνουν βιβλίο, όλο και κάποια δύστυχη πλατεία θα πάρει το όνομά σας, θα σας δώσουν και προαγωγή»! «Λες και δεν ξοδεύτηκε πλέριο κρατικό χρήμα (δικό μας, από τον ιδρώτα μας) για ταξίδια μεγαλόσχημων ανεπάγγελτων και δικηγόρους, διπλωμάτες» προσθέτει ο δημοσιογράφος, σημειώνοντας ότι δεν επρόκειτο για δύο νεοσυλλέκτους, αλλά για επαγγελματίες στρατιωτικούς που βρέθηκαν να περπατούν «ανέμελοι και χαζοχαρούμενοι» σε τουρκικό έδαφος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...