Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Οικογενειακοί μπελάδες!

❱❱ Ο φακός της «Espresso» «μπήκε» στα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Κάνε γονείς να δεις καλό» που αρχίζει τον ΟκτώβριοΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Εχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Μετά το «Μάλιστα, σεφ», στο Μega, ο αξιόλογος ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό comeback στη μικρή οθόνη κρατώντας έναν από τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μια φρέσκια και ανάλαφρη οικογενειακή κομεντί του ΑΝΤ1, που έχει όλα τα εφόδια για να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Ο λόγος για το σίριαλ «Κάνε γονείς να δεις καλό», όπου συμπράττει με τη μοναδική συνάδελφό του Ελένη Καστάνη. Η «Espresso» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα της παραγωγής που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Το σενάριο της σειράς υπογράφουν από κοινού η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης, ενώ στη σκηνοθεσία βάζουν τη σφραγίδα τους ο Πιέρρος Ανδρακάκου και ο Νίκος Κρητικός.

f2 dsc 3396 0

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου «κλείδωσε» το καστ στο σύνολό του και στις 8 Αυγούστου οι συντελεστές συναντήθηκαν όλοι μαζί για πρώτη φορά για την ανάγνωση του σεναρίου, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

Πέρα από το πρωταγωνιστικό δίδυμο Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένης Καστάνη, που φαίνεται να έχουν άριστη χημεία μεταξύ τους, στο σίριαλ θα δούμε επίσης σε βασικούς ρόλους τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, την Ευγενία Παναγοπούλου, τον Ευθύμη Ζησάκη και τον Αντώνη Στάμο. Η σειρά αφηγείται τα έργα και τις ημέρες μιας τετραμελούς οικογένειας. Η Αλέκα (Ελένη Καστάνη) και ο σύζυγός της, ο Κώστας (Ιεροκλής Μιχαηλίδης), είναι παντρεμένοι 40 ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Βασίλη (Κωνσταντίνος Μπιμπής) και τη Νίκη (Ευγενία Παναγοπούλου). Η τελευταία είναι παντρεμένη με τον Αντώνη (Ευθύμης Ζησάκης) και έχουν μια εννιάχρονη κόρη.

f3 dsc 3364

Από την άλλη, ο Βασίλης είναι έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του, αλλά λίγες ώρες πριν από τον γάμο του αποφασίζει τελικά ότι δεν θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα. Ετσι, λέει στην αγαπημένη του να χωρίσουν προτού ακόμη βάλουν βέρες. Κοντά του σε όλες αυτές τις στιγμές βρίσκεται ο καλύτερός του φίλος, ο Βλάσης (Αντώνης Στάμος), που τον κατανοεί γιατί θέλει την ελευθερία του. Στο μεταξύ, η απόφαση του Βασίλη να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας δεν επηρεάζει μόνο τη δική του ζωή, αλλά και του πατέρα του, αφού με αφορμή αυτήν τη ρηξικέλευθη απόφαση ο Κώστας συνειδητοποιεί ότι έπειτα από 40 χρόνια γάμου θέλει πλέον να ζήσει χωρίς την Αλέκα, γιατί τον πνίγει αφόρητα και τη βαρέθηκε ασύστολα. Οταν της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν, η Αλέκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Μάλιστα, ο Κώστας δεν της αφήνει και πολύ χρόνο να το σκεφτεί και μαζεύει τα πράγματά του και μετακομίζει στο σπίτι της κόρης τους. Από την άλλη, η Αλέκα πηγαίνει στον γιο της, τον Βασίλη, και τον κατηγορεί ότι εξαιτίας του ο πατέρας του της ζήτησε να χωρίσουν. Ετσι, αποφασίζει να μείνει μαζί του. Μάλιστα, του τονίζει ότι όλοι τους στην οικογένεια της έφαγαν τα καλύτερα χρόνια της! Η συνέχεια επί της οθόνης…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...