Πέμπτη, 19 Ιουνίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Σοφία κάνει τα πάντα για να πιστέψουν όλοι πως...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος...

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το χειροκρότημα είναι μαγεία, είναι ο λόγος ύπαρξης ενός καλλιτέχνη»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno»...

Βασιλική Νταντά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Η Βασιλική Νταντά μαζί με κάποιους άλλους καλλιτέχνες είχαν...

Πέτρος Γαϊτάνος: «Έχω σκηνοθετήσει ηχητικά όλη την Καινή Διαθήκη»

Ο Πέτρος Γαϊτάνος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Βuongiorno»...

Κροίσος σε μία νύχτα

❱❱ To deal του αιώνα για 31χρονο ΒρετανόΝτοκτορά… στον πλουτισμό πήρε φοιτητής στη Βρετανία, ο οποίος έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε μια νύχτα, αφού πούλησε για περισσότερα από 691.000.000 ευρώ την εταιρία βιοτεχνολογίας που έχει στήσει και η οποία προσανατολίζεται στην παρασκευή ινσουλίνης νέας γενιάς.

Η Ziylo, την οποία δημιούργησε ο Χάρι Ντεστεκρουά (φωτό) μαζί με τον καθηγητή πανεπιστημίου Αντονι Ντέιβις και τον επιχειρηματία Τομ Σμαρτ, εξαγοράστηκε από τη δανέζικη Novo Nordisk. Το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ ανακοίνωσε ότι η συμφωνία αυτή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη θεραπεία του διαβήτη, καθώς μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη της πρώτης ινσουλίνης που έχει καλή ανταπόκριση στη γλυκόζη.

Ντοκτορά

Ο 31χρονος Ντεστεκρουά δήλωσε «πολύ ενθουσιασμένος» από αυτήν την εξέλιξη στο twitter. O νεαρός επιστήμονας απέκτησε το ντοκτορά του στη χημεία πριν από τέσσερα χρόνια και πέρυσι έστησε στο Μπρίστολ μια επιστημονική «θερμοκοιτίδα», στα 16 διαφορετικά εργαστήρια της οποίας 100 ειδικοί δουλεύουν πυρετωδώς σε διαφορετικά πρότζεκτ. 

Οσο για τη νοοτροπία που τον βοήθησε να φτάσει τόσο ψηλά τόσο νωρίς, αυτή φαίνεται μέσα από ένα κείμενό του τον περασμένο Νοέμβριο. «Στο σπίτι, όταν οι γονείς μου μού έλεγαν ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, τους ρωτούσα γιατί. Το ίδιο έκανα και στο σχολείο, το ίδιο κάνω και στην επαγγελματική μου ζωή» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός από το «Τσαντίρι», ο Λαζόπουλος θα πνίγει τη Γιολάντα στο Mega

Διπλή παρουσία αναμένεται να έχει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν...

Παντρεύτηκε γνωστός ηθοποιός και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε πρόσφατα και βάπτισε την κορούλα...

Διαζύγιο για πασίγνωστο Έλληνα πρωταγωνιστή

Σαν «βόμβα» θα σκάσει η είδηση του διαζυγίου γνωστού...

«Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα, έκλεισε ο κύκλος»

Η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα δεν είχε θετικό πρόσημο και δε θα ήθελε να ξαναδουλέψει μαζί του.

Δε πάει ο νους σας ποια πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 είναι το κοριτσάκι

Η μικρούλα της φωτογραφίας που πόζαρε με τον πατέρα της μερικά χρόνια πριν σήμερα είναι γνωστή ηθοποιός.

Ψάρι, σαλάτες και καραβίδες στο Κολωνάκι για τον Τζόκοβιτς

Γεύσεις από τα «χεράκια» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου γεύτηκε ο...

Μπουτίκ, ζάναξ και «μαϊμού» ανάπηροι στο Αγρίνιο

Η μπουτίκ της 58χρονης στο Αγρίνιο ήταν η βιτρίνα...

Γνωστός ηθοποιός δίνει μάχη με σοβαρή ασθένεια: «Η δεξιά μου πλευρά σταμάτησε να λειτουργεί»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού που δίνει μάχη με σοβαρή ασθένεια.
spot_img
spot_img