Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Το ξαναμμένο παιδί πήδηξε πάνω μου»!

❱❱ Στο φως και φωτογραφία ντοκουμέντο με την ηθοποιό τόπλες στο κρεβάτι με τον πιτσιρικάH Αζια Αρτζέντο, στην πρώτη δημόσια αντίδρασή της μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε από το γεγονός ότι χρημάτισε ηθοποιό για να μην αποκαλύψει ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της ενώ ήταν ανήλικος, διέψευσε ότι έκανε σεξ μαζί του, αλλά παραδέχτηκε ότι του έδωσε χρήματα.

Στοιχεία, ωστόσο, που αποκαλύπτει αμερικανικό μέσο την εμφανίζουν να παραδέχεται σεξουαλική επαφή μαζί του λίγες μόλις ώρες πριν από τη δημόσια ανακοίνωσή της!

5 3Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, η οποία αναδείχθηκε σε μία από τις βασικές κατηγόρους του μεγαλοπαραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν, τον οποίο κατήγγειλε ότι τη βίασε, φέρεται ότι παραδέχεται σε μηνύματα που έστειλε σε φίλη της ότι έκανε σεξ με τον ηθοποιό Τζίμι Μπένετ.

Μάλιστα, το «ΤΜΖ» εκτός από τα μηνύματα αποκαλύπτει και φωτογραφία που δείχνει την Αρτζέντο τόπλες στο κρεβάτι με τον Μπένετ μετά τη συνεύρεσή τους! Στα μηνύματα η τελευταία σύντροφος του διάσημου σεφ Αντονι Μπουρντέν παραδέχεται ότι το σεξ με τον 17χρονο τότε πρώην συμπρωταγωνιστή της σε ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια «ήταν περίεργο». Διευκρινίζει δε ότι δεν τη βίασε, αλλά και ότι δεν ήξερε πως ήταν ανήλικος. «Το ξαναμμένο παιδί πήδηξε πάνω μου» γράφει χαρακτηριστικά. 

Η Αρτζέντο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που αποκάλυψε στις αρχές της εβδομάδας η εφημερίδα «New York Times», φέρεται ότι κατέβαλε στον Μπένετ, που είχε υποδυθεί σε ηλικία 7 ετών τον γιο της σε μια ταινία, 380.000 δολάρια για να μην πάει την καταγγελία του στο δικαστήριο. Ο νεαρός ηθοποιός κινήθηκε νομικά λίγους μήνες αφότου η Αρτζέντο έκανε δημόσια τη δική της καταγγελία σε βάρος του Γουάινστιν.

Πληροφορίες

Στη δημόσια ανακοίνωσή της την Τρίτη η Αρτζέντο διαψεύδει τις πληροφορίες των «New York Times» και δηλώνει βαθιά σοκαρισμένη και πληγωμένη από τα ψεύδη που διάβασε, επειδή δεν είχε ποτέ σεξουαλική σχέση με τον Μπένετ.

«Συνδεόμουν μαζί του εδώ και χρόνια μόνο με φιλία, η οποία τελείωσε, όταν μετά την έκθεσή μου μέσω του σκανδάλου Γουάινστιν, ο Μπένετ, που αντιμετώπιζε τότε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είχε κινηθεί νομικά εναντίον ακόμα και της ίδιας της οικογένειάς του, είχε αναπάντεχα εξωπραγματικές απαιτήσεις από μένα» αναφέρει στη δήλωσή της η ηθοποιός, η οποία απέδωσε την απόφαση του νεαρού στο γεγονός ότι αυτή είχε σχέση με τον Μπουρντέν, ο οποίος θεωρούνταν πολύ πλούσιος. Ο διάσημος σεφ, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, αποφάσισε να του δώσει το ποσό γιατί θεώρησε ότι αν μιλούσε δημοσίως ο Μπένετ, θα έπληττε τη δημόσια εικόνα και των δυο τους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...