Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Εκπομπή στα μέτρα του «Αρνι»

❱❱ Συζητήσεις του ΑΝΤ1 με Αρναούτογλου για σόου και «Ομορφο κόσμο»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Τι σχέδια έχει ο ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Τι του έχει προτείνει; Θα τον δούμε στις οθόνες με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν ή θα επιστρέψει στους δέκτες με το νέο έτος, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2019;

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο δημοφιλής παρουσιαστής συζητά με τη διοίκηση του καναλιού για τη δημιουργία μιας ταξιδιωτικής εκπομπής στα πρότυπα του «Ομορφου κόσμου», που βασικό χαρακτηριστικό της θα είναι το χιούμορ και η επικοινωνία με τον κόσμο.

Με άλλα λόγια, ο ΑΝΤ1 θα ήθελε να ποντάρει στις γρήγορες, αυθόρμητες και αστείες ατάκες του Γρηγόρη κάθε φορά που συναντά τυχαία on camera ανυποψίαστους περαστικούς και κατοίκους της εκάστοτε περιοχής που επισκέπτεται. Πραγματικά, στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό concept ο Γρηγόρης συνήθως διαπρέπει, αφού είναι προσιτός και επικοινωνιακός, και έχει μεγάλη άνεση με τον κόσμο.

Μέσα στα σχέδια των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και μια πιθανή επιστροφή του «Πολύ την Κυριακή», ενός σόου που του ταιριάζει γάντι, καθώς την εποχή που το παρουσίαζε στο Mega ολόκληρες πλατείες γέμιζαν από κόσμο, απ’ όπου περνούσε ο παρουσιαστής με τη συγκεκριμένη παραγωγή. Βέβαια, το εν λόγω πρότζεκτ -αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές- θα δρομολογηθεί από το δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, καθώς το «Nomads 2» έχει ήδη «καβατζώσει» τις Κυριακές του 2018.

Η αναβίωση ενός οικογενειακού σόου συγκαταλέγεται στις επιθυμίες της διοίκησης του ΑΝΤ1 και η αλήθεια είναι ότι πέρσι το προσπάθησε βάζοντας στο πρόγραμμά του το «Sunday live show», με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά, αλλά το… γλυκό δεν έδεσε, παρά τη χημεία των παρουσιαστών.

«The Wall»

Το μόνο σίγουρο, πάντως, για τον Γρηγόρη είναι ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει με το τηλεπαιχνίδι «The Wall», το οποίο γυριζόταν στην Πολωνία. Μπορεί το πρότζεκτ να είχε μεγάλη τηλεθέαση, αλλά τα κέρδη των παικτών ήταν πολύ υψηλά, πράγμα ασύμφορο για το κανάλι του Αμαρουσίου σε περίοδο… ισχνών αγελάδων σε ό,τι αφορά τη διαφήμιση. Από την άλλη, παραγωγές σαν το «Nomads» έχουν αποκλειστεί εντελώς από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς δεν θέλει να λείπει μεγάλα χρονικά διαστήματα από την οικογένειά του και την Ελλάδα. Ωστόσο, με χαρά θα μοιραστεί τις γνώσεις που έχει αποκτήσει λόγω της μεγάλης πείρας του σε τέτοια προγράμματα με την παραγωγή του «Nomads 2», καθώς παρατήρησε ότι σε κάποια σημεία υπήρχαν κενά στη γρήγορη ροή του παιχνιδιού.

Πάντως, για να ξεκαθαριστεί μια και καλή το… τοπίο με τον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης αποτελεί σταθερό συνεργάτη του, στον οποίο βασίζονται οι ιθύνοντες του σταθμού, πέρα από συμβόλαια, δεσμεύσεις και υπογραφές. Αυτήν την περίοδο ο «Αρνι» απολαμβάνει τις διακοπές του στη Ρόδο, αλλά πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην Αθήνα για την πρεμιέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Sfera 94,1 FM, στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά και για να συναντηθεί με τον διευθυντή ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζη Ποφάντη, ώστε να μπουν όλες οι προτάσεις στο τραπέζι.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...