Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στενές επαφές με τους stars

❱❱ Πραγματικά περιστατικά με «κοινούς θνητούς» που συνάντησαν τυχαία τα ινδάλματά τουςΠώς θα σας φαινόταν να γινόταν κολλητή σας η Μάργκο Ρόμπι στη δουλειά, να σας πήγαινε βόλτα ο Τζιμ Κάρεϊ ή να σας τραγουδούσε στα γενέθλιά σας ο Μπιλ Μάρεϊ; Δεν πρόκειται για απαγορευμένα όνειρα φανατικών θαυμαστών των σταρ, αλλά για πραγματικά περιστατικά που συνέβησαν σε «κοινούς θνητούς», όταν συνάντησαν τυχαία το ίνδαλμά τους βιώνοντας από πρώτο χέρι την απλότητα και τη γενναιοδωρία τους. 

Ανθρωποι από κάθε πλευρά του πλανήτη αποκάλυψαν στην ιστοσελίδα «Bored Panda» τις θετικές εμπειρίες που είχαν με διασήμους. Πολλοί θυμήθηκαν ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πάντα αφιέρωνε πολύ χρόνο για να μιλήσει με κάθε θαυμαστή του χωριστά. Μια φορά μάλιστα, ενώ έτρωγε μόνος του σε φαστφουντάδικο, έκανε χώρο στο τραπέζι για να καθίσει δίπλα του μια γιαγιά με το εγγόνι της. Γυναίκα περιέγραψε ότι μαζί με τις φίλες της συνάντησε τον Τομ Χανκς στην ουρά σούπερ μάρκετ. Επιασαν μαζί του συζήτηση για τις ταινίες του και εκείνος, αφού μιμήθηκε τον Φόρεστ Γκαμπ, προσφέρθηκε να τις κεράσει ποτό.

Υπάλληλος σε εταιρία courier ανέφερε ότι όταν ο Μπιλ Μάρεϊ με τον γιο του ανακάλυψαν ότι ήταν τα γενέθλιά του, άρχισαν να του τραγουδούν το «Happy Birthday». Ο Τζιμ Κάρεϊ, δε, όταν είδε ότι μια παρέα είχε ξεμείνει από βενζίνη στο Λος Αντζελες, την πήγε με το αυτοκίνητό του μέχρι το κοντινότερο βενζινάδικο, όπου πλήρωσε τη βενζίνη της.

Σερβιτόρος που εργάζεται σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης περιέγραψε ότι την πρώτη φορά που σέρβιρε την ηθοποιό του «Λύκου της Wall Street» Μάργκο Ρόμπι έμεινε τόσο ευχαριστημένη που πήγε στον διευθυντή για να τον συγχαρεί για τον σερβιτόρο του. Από τότε πηγαίνει συχνά στο εστιατόριο και έχει γίνει φίλη με τον σερβιτόρο.

Φιλοδώρημα

Εργαζόμενος άλλου εστιατορίου πήρε μεγάλο φιλοδώρημα και μια ζεστή αγκαλιά από μια πολύ απλά ντυμένη γυναίκα, η οποία είχε γευματίσει με τα παιδιά της. Από την πιστωτική της κάρτα ανακάλυψε ότι ήταν η Ρενέ Ζελβέγκερ. Γερό φιλοδώρημα άφησε και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε σερβιτόρα, η οποία αντιμετώπισε τον ίδιο και την τότε σύζυγό του, Λίντα, σαν να ήταν δύο εντελώς άγνωστοι. Ο τραγουδιστής κατάλαβε ότι τον αναγνώρισε, καθώς η σερβιτόρα που ήταν φανατική fan των Beatles φορούσε κολιέ στο σχήμα κίτρινου υποβρυχίου. 

Τέλος, θαυμαστές του Κιάνου Ριβς αποκάλυψαν ότι όταν είδαν τον πρωταγωνιστή των ταινιών «Matrix» να περπατάει στο απέναντι πεζοδρόμιο στη Νέα Υόρκη, τον φώναξαν με το όνομα «Νίο» που είχε στις ταινίες. Τότε ο Ριβς μιμήθηκε τη διάσημη αργή κίνηση στο «Matrix» με την οποία, λυγίζοντας το κορμί του προς τα πίσω και κουνώντας τα χέρια του, απέφυγε μια σφαίρα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...