ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Bο

❱❱ «Πιστεύω ότι το έχει χειριστεί καλύτερα από όλους και παίρνει αυτό που του αξίζει. Παίζει στο “Τατουάζ”, είναι ηθοποιός, παίζει καλά κατά τη γνώμη μου και τον αποδέχτηκαν ακόμα κι αυτοί που τον κατέκριναν. Και μπράβο του!»Στο ερώτημα που τυχόν σας έχει δημιουργηθεί για τον ηθοποιό του πετυχημένου σίριαλ στον οποίο αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο διάσημος ράπερ Bο, να σας λύσουμε την απορία και να σας πούμε πως μιλά για τον «Ντάνο», κατά κόσμον Γιώργο Αγγελόπουλο. Σε εκείνον αναφέρεται με τα τόσο κολακευτικά λόγια, μόνο που η πραγματικότητα τον διαψεύδει. Καταλαβαίνουμε πως σαν φίλος του έπρεπε κάτι να πει και η αλήθεια είναι πως αρχικά καλά τα έλεγε, αφού εξέφραζε την προσωπική του άποψη.

Στην πορεία όμως, όταν δήλωσε πως «τον αποδέχτηκαν (ως ηθοποιό εννοεί) ακόμα και αυτοί που τον κατέκριναν», εκεί άρχισαν να μας χτυπούν καμπανάκια κι αυτό γιατί είχαν ακουστεί τόσο πολλά, που λέμε «δεν γίνεται, κάτι έχουμε χάσει». Αρχίσαμε λοιπόν να ψάχνουμε στο διαδίκτυο δηλώσεις σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως, για παράδειγμα, των σκηνοθετών Ρούλας Πατεράκη και Πάνου Κοκκινόπουλου, οι οποίοι είχαν μιλήσει για το απόλυτο «σκουπιδαριό», όπως είχε χαρακτηριστεί η όλη προσπάθεια, και πραγματικά δεν είδαμε κανέναν από τους δύο να παίρνει πίσω όσα είχε πει.

Συγγνώμη, Bο, όμως όλα δείχνουν πως η Ρούλα Πατεράκη εξακολουθεί να μη γνωρίζει ποιος είναι ο Ντάνος, αλλά και να πιστεύει πως χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να βγάλει το σίριαλ περισσότερα χρήματα από τις διαφημίσεις. Επίσης, ο Πάνος Κοκκινόπουλος φαίνεται ξεκάθαρα πως πάντα θα πιστεύει ότι «είτε παίζει ο Ντάνος (στο σίριαλ) είτε παίζει η γάτα μου, το ίδιο είναι».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ