Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Φωτεινή Γεωργαντά: Ήρθε για να μείνει στο Νέο Κανάλι!

❱❱ Η Φωτεινή Γεωργαντά μιλάει για το άγχος τού να βρίσκεται στο τιμόνι εκπομπής μέσα στο κατακαλόκαιροΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ανέλαβε με επιτυχία τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Νέο Κανάλι για την καλοκαιρινή περίοδο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Νένα Χρονοπούλου. Και μπορεί η πρεμιέρα της εκπομπής της «Summer life» να έγινε κατακαλόκαιρο, με τα «μπάνια του λαού» να είναι σε εξέλιξη, όμως η Φωτεινή Γεωργαντά τα κατάφερε! Από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι ήρθε για να μείνει, αφού το κοινό την εμπιστεύτηκε.

Η ίδια μιλάει στην «Espresso» για τις πρώτες μέρες που ανέλαβε το τιμόνι της εκπομπής. «Σαφώς και είχα άγχος και τεράστια αμηχανία. Μπορεί να παρουσίαζα στον σταθμό Ε μαζί με τη Μαρία Ενεζλη το μαγκαζίνο “2 στις 2”, αλλά τώρα έχω να δουλέψω σε κάτι διαφορετικό. Τώρα είμαι μόνη μου στο τιμόνι, από τη μία το μεσημέρι έως τις πέντε το απόγευμα κάθε Σαββατοκύριακο, στο Νέο Κανάλι, που φιλοδοξεί όχι μόνο να κρατήσει παρέα στους τηλεθεατές, αλλά και να πάρει μερίδιο από τον ανταγωνισμό» μας λέει και προσθέτει: «Σκοπός μου είναι να ενημερώνω τους τηλεθεατές με έναν ψύχραιμο τρόπο και να τους ψυχαγωγώ με μια ανάλαφρη διάθεση, χωρίς να χάνονται το μέτρο και η ποιότητα. Ωστόσο, με τη βοήθεια των συνεργατών μου όλα πηγαίνουν μια χαρά».

Παρελθόν

Συγκρίνοντας τις παλαιότερες εποχές της τηλεόρασης, τις οποίες έζησε, με την τωρινή, η Φωτεινή αναφέρει: «Το κοινό έχει περισσότερες απαιτήσεις τα τελευταία χρόνια. Πριν από 25 χρόνια όλα μας φαίνονταν καινούργια. Πλέον όλα μας είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα. Αυτό όμως που πιστεύω είναι ότι η επιτυχία μιας παραγωγής και τότε και τώρα οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ομαδική δουλειά και στους συνεργάτες. Γιατί η τηλεόραση είναι ομαδικό άθλημα. Ο καθένας θα πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στον τομέα του, προκειμένου να παραχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα» τονίζει η ξανθιά παρουσιάστρια και στη συνέχεια αναφέρεται στα… απρόοπτα που μπορούν να συμβούν σε ένα ζωντανό πρόγραμμα: «Υπάρχει πάντα και η δυσκολία της στιγμής. Οπως την περασμένη Κυριακή με τον δήμαρχο της Σάμου, που μιλούσε και δεν άκουγα τίποτα και έκανα εικασίες για το τι θα ήθελε να πει. Το πιο δύσκολο, όμως, είναι να μην μπορέσει να έρθει κάποιος καλεσμένος, λόγω συνθηκών, και εσύ να καλείσαι να διαχειριστείς τον χρόνο. Και σε αυτό, ευτυχώς, δεν είμαι μόνη μου… Εχω το πάνελ της εκπομπής, με το οποίο συζητάμε για θέματα της επικαιρότητας». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μας μιλά και για τα παιδιά της, που, όπως μας λέει, είναι οι πιο αυστηροί κριτές της: «Θα κρίνουν τον τρόπο που μιλάω, το χτένισμα των μαλλιών μου, το μακιγιάζ. Τα πιτσιρίκια μου είναι αδέκαστοι κριτές».

Οσο για τη νέα σεζόν, σχολιάζει: «Με την επιστροφή της Νένας Χρονοπούλου και τις “Αποκαλύψεις” της, στις οποίες έβαλε τη δική της σφραγίδα, πιστεύω ότι θα συζητήσω με τον σταθμό νέα πράγματα».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...