Τέλος εποχής!

O Μπάγεβιτς ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή του από εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Τέλος εποχής για έναν θρύλο! Μια σχέση 41 ετών, όπως αυτή ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τελείωσε χθες, καθώς ανακοινώθηκε επισήμως η παραίτησή του 70χρονου πρώην προπονητή από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Πρόκειται για προσωπική απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είχε επιστρέψει στον σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής (1977-1981) και τρεις φορές ως προπονητής το καλοκαίρι του 2013, αναλαμβάνοντας τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ να αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, την οποία κατείχε από το καλοκαίρι του 2013, όταν και ξεκίνησε η συνολική προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα. Πέραν του ότι αποτελεί διαχρονικά μία από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες στην 94χρονη ιστορία της ομάδας μας, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής με τρεις διαφορετικές ιδιότητες, του ποδοσφαιριστή, του προπονητή αλλά και του εκτελεστικού διευθυντή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υπήρξε καθοριστικός παράγοντας της αναγέννησης του συλλόγου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σέβεται απόλυτα την απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους. Θα αποτελεί, άλλωστε, για πάντα από τα πλέον επίτιμα μέλη της “κιτρινόμαυρης” οικογένειας. Ντούσκο, σε ευχαριστούμε για όλα!» Από κει και πέρα, τα πανηγύρια για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν λένε να σταματήσουν. Οι Ιταλοί δηλώνουν εντυπωσιασμένοι, όπως φαίνεται και από το εκτενές αφιέρωμα της ιστοσελίδας της ιταλικής «Gazzetta dello Sport»:

«Η ομάδα της ελληνικής πρωτεύουσας επιστρέφει στην υψηλότερη κατηγορία ύστερα από 12 χρόνια απουσίας. Μόλις πριν από πέντε χρόνια η ομάδα έπεσε στην τρίτη κατηγορία. Από την άβυσσο μέχρι την Ανάσταση. Ο μύθος της ΑΕΚ είναι ένα θαύμα. Εκεί βιώνουν ένα είδος αναγέννησης. Ενα εξαιρετικό κεφάλαιο, σε ένα βιβλίο τόσο όμορφο όσο και εκπληκτικό!» Με την επιστροφή της στους ομίλους η ΑΕΚ θα βάλει στο ταμείο της 15.250.000 ευρώ, ενώ με βάση τη βαθμολογία της στο ranking της UEFA θα λάβει ακόμη 1.108.000 ευρώ. Σήμερα στις 19.00 η ΑΕΚ θα μάθει τους αντιπάλους της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Τέλος, στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2023 ο Παναγιώτης Τσιντώτας, καθώς ανακοινώθηκε επισήμως η επέκταση του συμβολαίου του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...